Miért nincs normális és egyben kormányképes párt jelenleg Magyarországon akire szavazni lehetne?
Magyarország kormányzási rendszere a lehető legszarabbak között van a világon. A mai kormányzás itt az alábbiakból áll: Van a 2/3-os igérgetős hazug fidesz, aki az MSZP-re mutogat még mindig és vannak a vesztes parlamenti pártok, amelyek mutogatnak a kormánypártra (jelenleg jogosan). A kormány magas ívben tojik rájuk, mert azt hiszik ők itt az Istenek. Ameddig ez megy, ez csak egyre rosszabb és rosszabb lesz.
Tiszteletben kell tartani a kormánypártnak, hogy a választok ugyanúgy bizalmat és segítséget kértek a bent lévő parlamenti kormányoktól is, mert van az ő programjukban is jó ötlet, de elnyomják őket, nincs összefogás csak egymásra mutogatás. A FIDESZ MSZP csak azt hiszi, hogy tud kormányozni, de nem tud. Manipulálni tudnak csak semmi mást és pofátlanul lopni.
Változás nem történt.
Régebben a problémák a cigánybűnözés, államadósság, munkanélküliség volt, melyeket a kormány nem volt hajlandó orvosolni. A fidesz kormányra kerülése óta ezek a problémák nem oldódtak meg, hanem hozzácsatlakozott a devizahitelesek problémája is, amit megint csesznek megoldani.
Egyet tudok mondani ha a 2014-es választáson megint Fidesz vagy MSZP nyer, akkor a magyar nép méltán viselheti a "világ legnagyobb hülyéi nevet" és én akkor javaslom azt, hogy aki tud az menjen ki külföldre mihamarabb, mert itt semmi jó nem lesz.
2 új párt indult a választásokon az Lmp és a Jobbik.
A kettő közül lehetett választani vagy nem megy el szavazni az illető, kész.
Erre a fidesz győzött 2/3-al
Kérdem én hogy lehet ez? Megmondom, mert sok idióta elhitte a tömény hazugságokat az hitte Orbán a messiás és rá szavazott. Ezért gondolom úgy, hogy aki a fidesz-re szavazott nincs joga panaszkodni, hanem legyen boldog, hogy az általa választott párt győzött.
Tudom ezért még fogok kapni egy sort a képembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!