Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nincs normális és...

Miért nincs normális és egyben kormányképes párt jelenleg Magyarországon akire szavazni lehetne?

Figyelt kérdés
2011. szept. 18. 11:25
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
71%

Magyarország kormányzási rendszere a lehető legszarabbak között van a világon. A mai kormányzás itt az alábbiakból áll: Van a 2/3-os igérgetős hazug fidesz, aki az MSZP-re mutogat még mindig és vannak a vesztes parlamenti pártok, amelyek mutogatnak a kormánypártra (jelenleg jogosan). A kormány magas ívben tojik rájuk, mert azt hiszik ők itt az Istenek. Ameddig ez megy, ez csak egyre rosszabb és rosszabb lesz.

Tiszteletben kell tartani a kormánypártnak, hogy a választok ugyanúgy bizalmat és segítséget kértek a bent lévő parlamenti kormányoktól is, mert van az ő programjukban is jó ötlet, de elnyomják őket, nincs összefogás csak egymásra mutogatás. A FIDESZ MSZP csak azt hiszi, hogy tud kormányozni, de nem tud. Manipulálni tudnak csak semmi mást és pofátlanul lopni.

Változás nem történt.

Régebben a problémák a cigánybűnözés, államadósság, munkanélküliség volt, melyeket a kormány nem volt hajlandó orvosolni. A fidesz kormányra kerülése óta ezek a problémák nem oldódtak meg, hanem hozzácsatlakozott a devizahitelesek problémája is, amit megint csesznek megoldani.

Egyet tudok mondani ha a 2014-es választáson megint Fidesz vagy MSZP nyer, akkor a magyar nép méltán viselheti a "világ legnagyobb hülyéi nevet" és én akkor javaslom azt, hogy aki tud az menjen ki külföldre mihamarabb, mert itt semmi jó nem lesz.

2011. szept. 18. 12:52
 12/22 anonim ***** válasza:
Én már most kimennék ha tudnék. Bennem csak az LMP tartja a lelket, semmi más.
2011. szept. 18. 12:59
 13/22 Petcon válasza:
100%

2 új párt indult a választásokon az Lmp és a Jobbik.

A kettő közül lehetett választani vagy nem megy el szavazni az illető, kész.

Erre a fidesz győzött 2/3-al

Kérdem én hogy lehet ez? Megmondom, mert sok idióta elhitte a tömény hazugságokat az hitte Orbán a messiás és rá szavazott. Ezért gondolom úgy, hogy aki a fidesz-re szavazott nincs joga panaszkodni, hanem legyen boldog, hogy az általa választott párt győzött.

Tudom ezért még fogok kapni egy sort a képembe.

2011. szept. 18. 13:32
 14/22 anonim ***** válasza:
Petcon, egyetértek veled.
2011. szept. 18. 13:37
 15/22 anonim ***** válasza:
Normális jobbközép párt a Fidesz, szociáldemokrata pedig az MSZP léte miatt kizárt egyenlőre Magyarországon :(
2011. szept. 18. 13:41
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Pont most gondolkoztam rajta, hogy mit fogok csinálni 2014-ben, életem első választásán. Nincs kire szavaznom. Az MSZP alapvetően lehetne jó, de már kétszer is lehetett volna, mégsem lett. A Fidesz is másodszor okoz csalódást. A Jobbik olyan dolgokat mondd, ami mind nagyon szép, és jó, de ahogy én látom, megvalósíthatatlan. Az LMP-t pedig valahogy nem tudom komolyan venni. Ha az erőviszonyokat nézzük megint nem valami biztató a helyzet. A Fidesz még mindig sokkal erősebb a többi pártnál, az MSZP egyre népszerűtlenebb(kihalnak a szavazói-haha), A Jobbik viszonylag állandó népszerűségnek örvend, de ahogy én látom, 2014-re nagyot nőhet a szavazóik száma, mert a 13-17 évesek közül elég sokan szimpatizálnak velük. Az LMP pedig lehetséges, hogy csak négy évre jelent meg, aztán el is tűnik, ahogy van.
2011. szept. 18. 19:29
 17/22 anonim ***** válasza:
Amíg lesznek értelmes, józan, higgadt emberek Mo.-n, addig LMP is lesz. Csak sajna tény, hogy ezek az emberek valóban túl kevesen vannak ahhoz, hogy kormányképes erővé szavazhassák az LMP-t. Ami viszont sokat elmond Mo.-ról is, de semmi jót.
2011. szept. 18. 21:57
 18/22 anonim ***** válasza:
A legjobb egy Jobbik-LMP koalíció lenne:D Az LMP tisztára mosná a Jobbik nácikként való megítélését, a Jobbik pedig tisztára mosná az LMP SzDSz-es libsikként való megítélését:)
2011. szept. 19. 01:32
 19/22 anonim ***** válasza:
A Jobbik csak káoszt okozna. Összeugrasztaná az embereket (magyarok, zsidók, cigányok, melegek, stb.) ölnék egymást az emberek."De szép is lenne!" Szerintem egy ilyen pártot csak elmebetegek képesek támogatni, meg a degenerált fiatalok. . .
2011. szept. 19. 07:00
 20/22 anonim ***** válasza:
Vanni éppenséggel van, csak te nem veszed észre. Befelé kérdezz.
2013. dec. 16. 16:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!