A FIDESZ politikája hány százalékot fog hozni a Jobbiknak?
A Fidesz 2010.-es győzelme nagyrészben köszönhető az MSZP hazug politikájának. A nagyarányú győzelem annak (is) "köszönhető", hogy Gyurcsány szinte a jobboldalnak "kampányolt", lejáratta önmagát, és a pártját.
Most a Fidesz ugyanígy "kampányol" a Jobbiknak.
Lehetséges-e hogy a Jobbik szavazóbázisa tovább erősödik majd, és a jobboldal tovább radikalizálódik, ha ilyen kiváló kampánylehetőségeket kap a politikai ellenfeleitől?
"Ja tényleg! Az ország 2/3-a Jobbikos, csak még nem tud róla... (akkor már 1/3-a cigány+zsidó?)"
Igen. Hozzávetőleg 3 - 3.2 millió fő.
A Fidesz népszerűsége nagyjából folyamatosan csökkent, míg az ellenzéké NAGYJÁBÓL ugyanannyi maradt. A bizonytalanok száma nőtt meg nagyon. Az MSZP-re Feri miatt, a Jobbikra meg a radikalizmus miatt nem szavaz(ná)nak. Személy szerint meg nem gondolom, hogy az LMP-hez túl sokan pártolnának át, de bejutnak majd. De majd eldől, hogy ki kampányol jobban...
Szerintem a következő választási sorrend MSZP, Jobbik, LMP lesz, bár nagyon kevéssel kap ki a Jobbik. (Inkább Fletó mint cigánygyűlölés alapon...) A Fideszt nem tudom hová tenni a sorban, remélem meg is szűnik a párt...
Szerintem nem kap senki SZAVAZATOT (nem mandátumot) 50% felett. És valaki írta, hogy Schiffer le akarja csukatni Ferit, mert ő a "koalíció gátja". Könnyen lehet, mert ugye egyik párt sem szeretné, ha a Jobbik kormányozna.
A válasz írója 56%-ban hasznos válaszokat ad.
Én is kíváncsi lennék egy forrásra.
Szerintem a Fidesz az MSZP-t és a nem szavazók táborát erősíti most.
A Jobbik túl radikális, bár én rájuk szavaztam, de tudom, hogy nem kormányozhatnának egy országot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!