Roosevelt: "Az egész civilizált világ adósa Magyarországnak az ő múltjáért"!?!
Figyelt kérdés
Szerintetek ez jogos állapítás ?
Mert szerintem teljesen :)
És elég sokat ugrott a szememben ezzel a kijelentésével
Roosevelt
2011. szept. 14. 22:09
11/20 anonim válasza:
"Én nem a múlttal foglalkozok, inkább a jövőbe nézek. Ez a mondat se érdekel."
Végre egy korcs. :D
12/20 anonim válasza:
"Roosevelt nem mondott ilyet. Egyébként is hülyeség, a múlt nem jogosít fel senkit semmire."
Kivételek a zsidók? :D
13/20 anonim válasza:
Első:
„Tiszteld a múltat, hogy érthesd a jelent, és munkálkodhass a jövőn”.
/Wass Albert/
14/20 anonim válasza:
Jártatja mindenki a száját. De utána nézett valaki hogy ezt melyik Roosevelt mondta? Mert rohadtul nem az akire ti gondoltok.
16/20 anonim válasza:
"ő".
Magára gondolt vagy egy földrajzi fogalmat személyesített meg? Esetleg egy államot?
17/20 A kérdező kommentje:
De eszt Roosevelt mondta amikor asszem 1920 fele (nem tudom pontosan) Magyarországra látogatott :)
Nézz utána jobban
2011. szept. 15. 16:20
18/20 bitangbigtank válasza:
CSak nyalni akart nem többet..
19/20 A kérdező kommentje:
Akkor kb 100 idézet csak a nyalásra mondtak ? ...
2011. szept. 15. 19:23
20/20 anonim válasza:
Nem az a Roosevelt mondta, és nem 1920-ban mivel akkor már régóta halott volt. egyébként 1910-ben vagy 1909-ben járt Magyarországon. Az elnöki ciklusa letelte után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!