Megszavaznád az Osztrák-Magyar monarchiát és kilépést az EUból?
Ausztriában csak 3 v. 4. alkalomra szavazták meg a Eu ba való belépést akkor is csak pár % al volt több az igen szavazat.
Szerintem ez lenne a legjobb mind2 orszoág számára. Ti hogy látjátok?
"Ausztriában csak 3 v. 4. alkalomra szavazták meg a Eu ba való belépést akkor is csak pár % al volt több az igen szavazat."
Nem kéne hazudozni...
Osztrák-Magyar monarchia: köszönöm, de inkább nem
Európai Unió: ha a többi ex-KGST ország is kilépne, akkor nosza, rajta
"Szerintem ez lenne a legjobb mind2 orszoág számára."
Szerinted? Mond, miért lenne jobb Ausztria számára ha egyik napról a másikra egy hatalmas koloncot kapna a nyakába?
Osztrák rabságban éltünk több száz évig. Miért akarod visszakapni?
EU-ból akár rögtön, de akkor a NATO-ból is.
OMM: bármikor, szíves-örömest (van is a "sógoréknál" vmi monarchista mozgalom).
Euból kilépés: hát... egyelőre biztos nem, recseg-ropog magától is.
Senki nem értette meg igazán a kérdést. Nem az osztrákokhoz csatlakoznánk, jelen körülmények között legfeljebb ilyen szoros szövetségben lennénk, azaz bizonyos ügyeket közösen tárgyalnánk. Ez szinte semmiben nem lenne nagyobb befolyással ránk, mintha az EU nyomást gyakorolna ránk.
Minden egyébben pedig, szerintem perszonálunió lenne leginkább amit TÁMOGATOK! Egy monarcha, király kifejezi a nemzet egységét, mégiscsak jobban tiszteletben tartjuk, mint egy holmi jött-ment köztársasági elnököt aki a mindenkori hatalom bábja és ciklusonként választják..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!