Nézted ma az atvn Gyurcsány beszédet élőben?
Figyelt kérdés
Szerinted milyen volt?
érzi a vesztét szerintem:D és szerintetek?
2011. szept. 12. 23:10
11/18 anonim válasza:
Néztem, és nagyon szép beszéd volt. Remélem, hogy mindenki megfigyelte már, hogy amit mond nem olvassa, vagy csak részben néz bele(tényleg ritkán) Ez az egész koncepciós per. Szégyen amit csinálnak.
12/18 anonim válasza:
ma 09:50
Ha koncepciós a per, akkor honnan veszi Gyurcsány, hogy fel fogják menteni? :)))))
Mint minden gyurcsányistának, neked is alapvető logikai készségek hiányoznak.
14/18 tetro válasza:
a koncepciós per kifejezés szerintem nem feltétlenül jelenti ezt, hogy kivégzés van a végén.
15/18 anonim válasza:
Engem semerdekel Gyurcsany mert egy aljas hazaarulo gazembernek tartom az egesz MSZPvel egyutt.
Mar az Oszodi beszedben bevallotta hogy az egesz kormanyzasa alatt hazudott es ezutan en mar semmit sem hiszek elneki amit mond ,nem mintha elotte barmit is elhittem volna annak a fereg Gyurcsanynak.
Eljen a Fidesz es Orban Viktor.
17/18 anonim válasza:
miért emelsz ki egy olyan kérdést, mely már nem aktuális?
18/18 A kérdező kommentje:
tudtam hogy egy volt szdsz-es is idetéved.
2011. okt. 2. 18:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!