Miért káros az energiaital (chipsadó,30 milliárd bevétel)?
Figyelt kérdés
Milyen káros anyag van benne? Kiváncsi vagyok mások véleményére! Szerintem egyáltalán nem káros (mértékkel).A Fidesz propaganda szerint káros, ezért 150!! Ft-al adóztatja literenként. Közben meg 30 milliárdos bevételt vár a chipsadótól.2011. szept. 11. 14:36
11/15 anonim válasza:
Az előttem írok már leírták.
12/15 anonim válasza:
Mért, a dohányzás mitől káros? Mégis ráfogják arra is.
13/15 anonim válasza:
"taurin koffein és cukor! szerinted miért van rajta hogy gyermekek és terheseknek rohadtul nem ajálott?"
Mert erre is törvény van, hogy ilyen ökörségeket kötelező ráírni. Ellenkező esetben szerinted lenne egy gyártó is akkora idióta, hogy bárkinek is ne ajánlja?
14/15 balazs00xx válasza:
az energia ital nagyon káros az egészségedre nézve.. és akinek az a poén meg a megszokás hogy megiszik 5-6 dobozzal naponta és azzal büszkélkedik az egy igazi gyökér eszetlen surmó...
a chips is a káros szarok közé tartozik.. sok benne a rákkeltő anyag és még sok más hasonló termékbe is!!!
néha néha belefér de nem napi rendszerességgel !
15/15 anonim válasza:
09:07
igen, meg az alkoholra, sósavra, dúsított urániumra, pedig semmit nem árt az embernek, sőt, bizonyos orvosok ajánlják a rendszeres fogyaztásukat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!