Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek arról, hogy...

Mi a véleményetek arról, hogy OV csalódott a magyar vállalkozásokban?

Figyelt kérdés
[link]
2011. szept. 9. 19:50
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem inkább a magyar vállalkozások csalódtak Orbánban!
2011. szept. 9. 19:55
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Mi is csalódtunk OV-ban! Nem csak a vállalkozások, hanem a kisemberek is! Úgyhogy szerintem maradjon csendben!
2011. szept. 9. 20:11
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Előbb gondoskodjon arról, hogy a svájci frank legfeljebb 180 forint legyen, az euró 250, és majd erősödnek a magyar vállalkozások.

Netán b..gassa azokat a külföldi, nálunk rabszolgatartást folytató multikat, akik milliós nyereséget könyvelnek el az árfolyam miatt, és szépen kiviszik adómentesen az országból.

Netán b..gassa a bankokat, akik ugyanezen okból még több pénzt visznek ki az országból, azt a pénzt, amit a lakosság most nem költ el a magyar vállalkozásoknál.

Akkor lesz nálunk jó világ, ha úgy tekintünk az általunk eltartott (tegyük fel, hogy általunk megválasztott) politikusokra, mint közalkalmazottakra, és érdekelni fog bárkit is a véleményünk, hogy MI elégedettek vagyunk-e az ő munkájukkal.

Mióta hatalmon vannak, soha nem látott, soha el nem képzelt magasságokban van a lakáshitelem, és nem vagyok vele egyedül. Hiába sír, hogy elmúlt nyolc év így meg úgy, de az elmúlt két év tette a családok többségét padlóra.

Úgyhogy tehet egy szivességet...

2011. szept. 9. 21:11
 4/6 anonim ***** válasza:
95%
Ez így van egyébként, nem arról van szó, hogy a csidi csuda egykulcsos adó nem jött be, hanem, hogy a vállalkozások sz@rok. Furcsa nekem ez az áfafizetési kommandó dolog, miután a rokkantnyugdíjasokról is kiderült, hogy a legtöbben nem csalnak, szemben a kormány álláspontjával. Ugyan ez lesz az adóelkerüléssel is, kiderül majd, hogy az adóelkerüléssel kapcsolatos bevétel csökkenések nem annyira jelentősek, mint ahogy a fidesz elképzelte, kérdés, hogy mindezek után mit vizsgálnak felül milliárdokért.......
2011. szept. 9. 22:20
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Még mindig nem az van hogy egyszerűsítsünk!!!

Itt az van hogy szigorítsunk!!!

Biztos ezzel majd még több munkaadót és munkavállaló fog itt tartani... Sőt csak úgy özönleni fognak! :)

hát tisztára megéri.. (80%adót fizetni nekem is megéri)

De aztán elköltöm a fizetésem és 25% áfát kifizetek még belőle. :) Ez nagyon jó.. szinte szuper. Ésa maradéknak több mint a felét villanyra gázra vízre költhetem. Én azon csodálkozok hogy még van olyan hülye aki dolgozik itt... Volt régen a 10 ed adó és lázadtak az emberek. Most meg 100ű5 adó van és nem veszitek észre hogy rabszolgák vagytok. Sőt még azok se!!! Mert a rabszolgákat ellátták te meg lásd el magad ahogy bírod!

2011. szept. 9. 22:29
 6/6 anonim ***** válasza:
lapáttal verném szarrá a fejét!
2011. szept. 10. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!