Mi a véleményetek arról, hogy OV csalódott a magyar vállalkozásokban?
Előbb gondoskodjon arról, hogy a svájci frank legfeljebb 180 forint legyen, az euró 250, és majd erősödnek a magyar vállalkozások.
Netán b..gassa azokat a külföldi, nálunk rabszolgatartást folytató multikat, akik milliós nyereséget könyvelnek el az árfolyam miatt, és szépen kiviszik adómentesen az országból.
Netán b..gassa a bankokat, akik ugyanezen okból még több pénzt visznek ki az országból, azt a pénzt, amit a lakosság most nem költ el a magyar vállalkozásoknál.
Akkor lesz nálunk jó világ, ha úgy tekintünk az általunk eltartott (tegyük fel, hogy általunk megválasztott) politikusokra, mint közalkalmazottakra, és érdekelni fog bárkit is a véleményünk, hogy MI elégedettek vagyunk-e az ő munkájukkal.
Mióta hatalmon vannak, soha nem látott, soha el nem képzelt magasságokban van a lakáshitelem, és nem vagyok vele egyedül. Hiába sír, hogy elmúlt nyolc év így meg úgy, de az elmúlt két év tette a családok többségét padlóra.
Úgyhogy tehet egy szivességet...
Még mindig nem az van hogy egyszerűsítsünk!!!
Itt az van hogy szigorítsunk!!!
Biztos ezzel majd még több munkaadót és munkavállaló fog itt tartani... Sőt csak úgy özönleni fognak! :)
hát tisztára megéri.. (80%adót fizetni nekem is megéri)
De aztán elköltöm a fizetésem és 25% áfát kifizetek még belőle. :) Ez nagyon jó.. szinte szuper. Ésa maradéknak több mint a felét villanyra gázra vízre költhetem. Én azon csodálkozok hogy még van olyan hülye aki dolgozik itt... Volt régen a 10 ed adó és lázadtak az emberek. Most meg 100ű5 adó van és nem veszitek észre hogy rabszolgák vagytok. Sőt még azok se!!! Mert a rabszolgákat ellátták te meg lásd el magad ahogy bírod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!