Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem lenne jobb ha az árvaházi...

Nem lenne jobb ha az árvaházi gyerekeket melegek fogadnák be?

Figyelt kérdés
Tudom nem az igazi, de még mindig jobb lenne, mint az árvaházak intézménye.
2011. szept. 8. 13:08
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
76%

Ez egy igen érdekes felvetés, elvégre Terry Black leánykori neve: Rácz Károly/ is két gyereket nevel.

Végülis a zacinál minden jobb, és attól, hogy melegek nevelik, még nem biztos hogy meleg lesz a gyerek is.

2011. szept. 8. 14:01
 12/21 anonim ***** válasza:
43%
Ugyanannyira rossz. Így se, úgy se kapja meg a normális családmodellt, de az, hogy homokosok a szülei, szociális öngyilkosság, és csak céltáblává teszi. Akkor sokkal inkább az árvaház.
2011. szept. 8. 14:06
 13/21 anonim ***** válasza:
33%
Nem.
2011. szept. 8. 15:23
 14/21 anonim ***** válasza:
82%
Az lenne a jó, ha melegek IS befogadhatnák őket.
 15/21 anonim ***** válasza:
27%
Nem.
 16/21 anonim ***** válasza:
23%
Milyen jó is, ha az egyik "apuka" kiszálláson van, a másik nem kell nyilvános vécék felé sompolyogjon, ott a "kicsi", az is megteszi...
2011. szept. 8. 15:34
 17/21 anonim ***** válasza:
92%

Azt hiszem, a kedves Kérdező, és a válaszolók egy része tévedésben él.

Magyarországon nincsenek árvaházak!!!!! Már a nagylétszámú nevelőintézeteket is jórészt felszámolták, helyette kisebb úgynevezett lakásotthonokban élnek a gyerekek, kb. 8-10 együtt, nem tudom pontosan. Természetesen ezek a gyerekek járnak iskolába, nem tudom, honnan vetted, hogy nem.

Valóban sok ma az állami gondozott, ám ezeknek csak egy nagyon csekély része örökbeadható. Többségük nem árva, hanem valami miatt nem tudják/akarják nevelni őket a szüleik, ám tartják a kapcsolatot, egy részük hazamegy nyárra, karácsonyra stb. Ha egy szülő beadja otthonba a gyerekét, és egy vagy két évig felé se néz, akkor a gyerek örökbeadhatóvá válik, elég azonban, hogy ez idő alatt néha betelefonáljon, hogy mi van a gyerekkel, és az már kapcsolattartásnak minősül. Ez van.

Ez az oka, hogy ma Magyarországon sokkal több az örökbefogadásra várakozó szülő, mint az örökbeadható gyerek. Normális, tisztességes, jó körülmények között élő házaspárok töltenek éveket a várólistán, mire gyerekük lehet. Úgy gondolom, hogy amíg ez a helyzet, addig nem kéne homokosoknak adni azokat a gyerekeket, akikre egy apából és anyából álló család is vár.

2011. szept. 8. 15:36
 18/21 anonim ***** válasza:
27%

"Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én például sosem láttam a szüleimet szexuális életet élni, illetve soha nem is volt téma a vacsora asztalnál, hogy gyerekek, milyen jól megdöngettem tegnap este anyátokat,"

Én hallottam. És furábban éreztem volna magam, ha Peti apu megrakja Pali aput, aztán cserélnek és Petit hallom nyögdécselni.

2011. szept. 8. 15:53
 19/21 anonim ***** válasza:
54%

Úgy tudom egy adoptálás menete ebből áll:

Ha nem viszed el a cigány gyereket, akkor mutatnak egy másik cigányt, ha az sem tetszik, akkor nem is akarsz te annyira gyereket...rasszista magyar...

Szóval ha egy meleg pár gyereket akar, az még nem biztos, hogy annyira akarja!

2011. szept. 8. 17:19
 20/21 anonim ***** válasza:
31%

[link]

csak ne ez legyen a vége :-(

2011. szept. 8. 18:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!