Népszámlálás 2011 Ti kaptatok postán kódot?
Több oka lehet, hogy nem kaptátok meg a csomagot.
1. Csak akkor dobhattuk be a postaládába ok. 1.-ig, ha pontosan azonosítható volt a cím (emelet, ajtó, épület ki volt írva a postaládára
2. Több számlálóbiztosnak jelezték már, hogy nem kapták meg a csomagot, kiderült, hogy kilopkodják a postaládákból
3. Előfordult az is, hogy a szomszéd elveszítette a saját csomagját, ezért kivette más postaládájából, mondván, jó lesz az neki.
4. Ha nem kaptál csomagot, vagy új címként lett felvéve a címed, akkor lehetőséged van a jegyzőtől kódot kérni, de elég hosszadalmas az eljárás.
Sajnos vannak olyan házak, ahová egyszerűen képtelenség bejutni. Nekem is jutott ilyen.
Lehet, hogy furcsán hangzik, de én jobban örülnék neki, ha a körzetemben mindenki neten töltené a kérdőívet.
Imádom, amikor kikérdeznek mindenről, elvesznek az időmből 20 percet és utána közlik, hogy neten töltik.
Szia „10-07 22:09”-es kolléga!
Szia „Többiek”!
Az 1-es számú mondatodat természetesen én is megerősítem.
Én már kedden (09.27) délután letámadtam a 132 budapesti, kőbányai postaládámat a borítékokkal.
Mindössze kettőt nem tudtam beazonosítani.
Október 1-én természetesen ezekkel kezdtem. Kb. félóra alatt mindkettőt sikerült „tisztázni”.
Később nálam is „elveszett” néhány pakk – de csak három.
Olyan esetem nem volt, hogy valaki a szomszédéval „próbálkozott”.
Én amúgy azt a módszert alkalmaztam, hogy már a hónap első felében lejártam a „birtokot” – pontosan azért, hogy még 16. előtt találkozzam mindenkivel.
Tegnap estig mindössze azzal a kilenc emberrel nem találkoztam, akiknél a 2. (!) értesítővel sem boldogultam.
Én azért a „20 perces” faggatózásokat valamiért megúsztam.
3-4 előre „megtervezett” mondat alapján mindenki felfogta a lényeget.
Szerencsére holnaptól – mivel a címeim 80-85 százalékát már letudtam - csak a „hiánypótlások” vannak hátra.
Amúgy tényleg furcsa az utolsóelőtti mondatod. Nekem, mint munkanélkülinek, bizony nem mindegy, hogy pl. egy házaspár esetében bruttó 180 v. bruttó 1130 forinttal „gazdagodom”.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!