Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Népszámlálás 2011 Ti kaptatok...

Népszámlálás 2011 Ti kaptatok postán kódot?

Figyelt kérdés
Az online kérdőív kitöltéséhez kell, de mi nem kaptunk semmit :( hogy van ez?
2011. szept. 8. 12:30
1 2
 11/18 anonim válasza:
3-mal feljebbi 9:09-es vagyok. Nekem közben megjött:)
2011. okt. 3. 18:58
 12/18 anonim ***** válasza:
Még most sem értek ide a számlálóbiztos munkásemberek. Pedig cirka 3000 lakója van ennek a porfészeknek:)
2011. okt. 4. 17:43
 13/18 anonim ***** válasza:
S mit lehet ilyenkor tenni, ha nem kaptam semmilyen csomagot? Interneten szerettem volna kitölteni, de meglehet, hogy sehogyan sem fogom tudni.
2011. okt. 5. 21:43
 14/18 anonim ***** válasza:
A számlálóbiztosok dobják be a ládába. Ha nem tették, akkor annak részükről üzleti oka van. Minél kevesebben tudják ugyanis kitölteni önállóan / neten keresztül, annál több pénzt tud keresni. És ez a mai világban nem utolsó szempont.
2011. okt. 7. 15:41
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Több oka lehet, hogy nem kaptátok meg a csomagot.

1. Csak akkor dobhattuk be a postaládába ok. 1.-ig, ha pontosan azonosítható volt a cím (emelet, ajtó, épület ki volt írva a postaládára

2. Több számlálóbiztosnak jelezték már, hogy nem kapták meg a csomagot, kiderült, hogy kilopkodják a postaládákból

3. Előfordult az is, hogy a szomszéd elveszítette a saját csomagját, ezért kivette más postaládájából, mondván, jó lesz az neki.

4. Ha nem kaptál csomagot, vagy új címként lett felvéve a címed, akkor lehetőséged van a jegyzőtől kódot kérni, de elég hosszadalmas az eljárás.

Sajnos vannak olyan házak, ahová egyszerűen képtelenség bejutni. Nekem is jutott ilyen.

Lehet, hogy furcsán hangzik, de én jobban örülnék neki, ha a körzetemben mindenki neten töltené a kérdőívet.

Imádom, amikor kikérdeznek mindenről, elvesznek az időmből 20 percet és utána közlik, hogy neten töltik.

2011. okt. 7. 22:09
 16/18 anonim ***** válasza:
Én még semmit nem kaptam, pedig járt a számláló itt, mert egy udvarban többen lakunk...
2011. okt. 12. 15:31
 17/18 anonim ***** válasza:
Én magam kértem el az önkormányzaton, így már le is tudtam rég.
2011. okt. 13. 04:48
 18/18 anonim válasza:

Szia „10-07 22:09”-es kolléga!

Szia „Többiek”!

Az 1-es számú mondatodat természetesen én is megerősítem.

Én már kedden (09.27) délután letámadtam a 132 budapesti, kőbányai postaládámat a borítékokkal.

Mindössze kettőt nem tudtam beazonosítani.

Október 1-én természetesen ezekkel kezdtem. Kb. félóra alatt mindkettőt sikerült „tisztázni”.

Később nálam is „elveszett” néhány pakk – de csak három.

Olyan esetem nem volt, hogy valaki a szomszédéval „próbálkozott”.

Én amúgy azt a módszert alkalmaztam, hogy már a hónap első felében lejártam a „birtokot” – pontosan azért, hogy még 16. előtt találkozzam mindenkivel.

Tegnap estig mindössze azzal a kilenc emberrel nem találkoztam, akiknél a 2. (!) értesítővel sem boldogultam.

Én azért a „20 perces” faggatózásokat valamiért megúsztam.

3-4 előre „megtervezett” mondat alapján mindenki felfogta a lényeget.

Szerencsére holnaptól – mivel a címeim 80-85 százalékát már letudtam - csak a „hiánypótlások” vannak hátra.

Amúgy tényleg furcsa az utolsóelőtti mondatod. Nekem, mint munkanélkülinek, bizony nem mindegy, hogy pl. egy házaspár esetében bruttó 180 v. bruttó 1130 forinttal „gazdagodom”.

2011. okt. 16. 21:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!