Hogyan lenne lehetséges a magyar összefogás, és mikor lesz végre?
""Menj már kukázni kolop, mert a többi hajléktalan megelőz." Mikor unod már meg, hogy egyetlen kérdésre sem válaszolsz, csak nekem szólogatsz be? Egyébként tedd, ha ettől jobban érzed magad."
Soha. Viszont ha ennyire ragaszkodsz hozzá kiutalok neked egy kis szociális segélyt.
"Hogyan lenne lehetséges a magyar összefogás, és mikor lesz végre?"
A "magyar" és az "összefogás" az elmúlt időben egymás ellentétjei lettek. Ebben az országban egyre inkább afelé fordultak a dolgok, hogy eltapossuk a másikat, összefogás helyett. Nem éppen a civilizáltság jellemzője ez.
"Neked összefogás az,ha a választásra jogosultak 30 %-a szavaz egy pártra? Mi van a többi 70 %-al?"
Legyen akkor a 47% döntésképtelen, de aztán hőbörgő összefogása...
"Aki nem szavaz, az utána ne hőbörögjön."
Ebben tökéletesen egyetértünk. Nem mindenben, de ebben 100%-ig.
"ha ennyire ragaszkodsz hozzá kiutalok neked egy kis szociális segélyt."
Állítólag minden olyan helyen a Fidesz emberei vannak. Most akkor holló hollónak vájja ki a szemét?
Addig nincs értelme a szavazásnak sem, amíg csak szavazni lehet, választani nem.
A pártpolitika lényege az 'oszd meg és uralkodj' elv. Sokszor csalódik még, aki ettől várja a megoldást.
Kedves kérdező!
Hogy mikor lesz? Nézd végig a válaszokat...csak ezen az egy szerencsétlen kérdésen is sikerült 1-2 embernek összeakaszkodniuk.Ja, meg politizálni. Mintha ezen múlna minden. Mindenki utálja, szidja, de mindig, mindenben ezt látják.
Szerintem is valami hasonló lehet a válasz, mint aki írta a családi hátteret, nevelést. De szerintem teljesen felesleges minden erőfeszítés. Talán majd egy másik Életben sikerülhet. Most jövök egy másik fórumról, bemásolok egy részt.
"Egy forinthiteles mondta: mindenki annyira sajnálja a devizahiteleseket, érdekes, engem nem sajnált senki anno, amikor magasabb törlesztőt fizettem, mert inkább biztosra mentem, és a forint alapú hitelt választottam."
lejjebb válasz erre:
Azt üzenném a forinthiteles ismerősödnek és mindenki másnak:
"Értsétek már meg, itt nem csak a svájci frankos hitelekkel van baj. Itt cakompakk a bankrendszer egyeduralmával, kizsákmányoló magatartásával, és a kormány bankpárti, embernyúzó hozzáállásával vannak a gondok. Óriási gondok.
De nyugi! Míg a magyar ember első reagálása: "Fúj, bezzeg nekem nem segít senki. Akkor neki se!" ahelyett, hogy úgy istenigazából összefognánk...nos addig úgy kell nekünk bamba, ostoba, gyáva magyar!!!!"
Na szerintem erről van szó.
Sok ember szeretne összefogni, kéne egy vezető is aki mindet összefogja. de kiben biznál meg...?
Meg hosszú az idő mig mindenki agya megvilágosodik, az élet meg rövid, és ugy gondolják sokan, h nem véárják ki, hanem mennek külföldre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!