Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Melyik az olcsóbb? A bezárt...

Melyik az olcsóbb? A bezárt orosz és magyar laktanyákat felújítani vagy új lakásokat építeni Ócsán?

Figyelt kérdés
2011. szept. 7. 10:21
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

"A könnyűszerkezet sem hosszú életű a mi éghajlatunkon."

és?

nagyszüleid házában szeretnél lakni?

2011. szept. 7. 16:05
 12/16 anonim ***** válasza:

én is könnyűszerkezetest építtettem, de egy percig sem bántam meg...

ahogy az előttem szóló írta, a gyerekeim és az unokáim nem hiszem, hogy ebben akarnának majd élni, nekem meg már a "kertben" teljesen mindegy lesz, hogy mi van vele...

2011. szept. 7. 16:11
 13/16 A kérdező kommentje:
Mindenki csak az orosz laktanyákról beszél. pedig vannak magyar laktanyák is! Azokkal mi a helyzet?
2011. szept. 7. 19:03
 14/16 anonim ***** válasza:
laktanyákkal semmi, azok nem olyan felépítésűek, hogy lakásokat lehessen kialakítani bennük.
2011. szept. 7. 19:28
 15/16 anonim ***** válasza:
55%

@09-07 11:48:

Az orosz laktanyák betonból vannak. Ha azt földig lebontod, nem marad más, csak betontörmelék, semmit nem tudsz felhasználni az újjáépítéshez. Csak a teleknek van értéke.

2011. szept. 11. 11:09
 16/16 anonim ***** válasza:

Betonból?

Jártam párban, de azok téglából épültek. Igy biztosan nem mindegyik készül betonból.

Az hogy felújjítani olcsóbb azt nem mindíg tapasztaltam, földig rombolni és visszaépíteni....itt nem az az olyan "szocpol" lakás kellene hanem lakható.

Van elég jó állapotban lévő amit még érdemes lenne de más célra is, és ugye a volt honvédségi laktanyák közül is van gazdaságosan megoldható felujjítású is.

Esetleg iskolai kollégiumok és szükségszállók, de akár a nagyobb belső terü helyiségekkel rendelkezőkből akár szolgáltató jellegő épületkomplexunok is kialakíthatóak.

A feléítésük lakásokká alakításukat sajnos alig teszi lehetővé.

2011. nov. 12. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!