Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért mondják egyesek hogy a...

Miért mondják egyesek hogy a kommunisták építették újjá az országot, amikor az újjá építés zöme 1945-1950 közt történt, a kommunisták pedig 1949-ig kisebb erőt képviseltek a parlamentben mint ma a Jobbik? Ez csak tévedés lenne?

Figyelt kérdés
Még az újjáépítésen dolgozó munkások többsége is meggyőződéses szocdem vagy egyszerű Kisgazda Párti szavazó volt.
2011. szept. 4. 17:34
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Helyén való a feltevésed, de akkor ma nem a Fidesz és az állitólagos 2/3-a dolgozik, hanem az összes párt és szimpatizáns állampolgárai és ebben benne vannak mszp, Jobbik ,lmp és aki a politikát utálja.
2011. dec. 8. 10:42
 12/14 anonim ***** válasza:
A háború vége után születtem négy évvel és tisztán emlékszem arra az időszakra mikor elsős lettem Ez volt 56. Nem az esemény miatt írtam, hanem azért mert a szemem előtt van Miskolc azon lebombázott része, mint pl. Tiszai Pályaudvar "guritó" vagy rendező része ezt Martintelepről lehetett látni. Tehát láttam az állapotot. Nagy tévedés és gazdaságtörténeti butaság és abszolut ismerethiány jellemzi azt, aki ugy gondolja, hogy 1950- ben már felépítetták az országunkat. Hát ilyet még az sem mond, aki pl a 70-es évekbe született. Ez egyszerűen badarság. Tény ,hogy az ország ujjáépítésén az egész társadalom fáradozott és ebbe még olyanok is benne vannak, mint a recskiek. Tehát senki nem sajátitotta ki ezt a tényt ill. az eredményt.
2011. dec. 8. 11:05
 13/14 anonim ***** válasza:
Az is tény hogy könnyű úgy újjáépíteni hogy olcsó vasbeton és panel épületeket építünk a romok helyére.
2011. dec. 8. 15:45
 14/14 anonim ***** válasza:
13/13 Hihetetlen cinikus vagy. Tudod mit jelent kézi szerszámokkal lAKÓTELEPEKET, GYÁRAKAT felépíteni. Szerintem neked fogalmad sincs és biztos a szüleidnek se, mert akkor meséltek volna arról, hogy lehet évekig kenyéren és vizen monumentális munkát végezni. De hát ezt neked hiába mondom el.
2011. dec. 8. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!