Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Helyes volna-e Kertész Ákosnak...

Helyes volna-e Kertész Ákosnak nem csak a kitüntetéseit, és díszpolgári címét visszavonni, vagy még helyesebb lenne az állímpolgárságától megfosztani, és (vagy) kiutasítani Magyarországról?

Figyelt kérdés

Ez után a kijelentés után:

"A magyar „genetikusan alattvaló”, „se tanulni, se dolgozni nem tud és nem akar” – írta az Amerikai Népszavában Kertész Ákos Kossuth-díjas író. A Gyurcsány Ferenc támogatójának számító Kertész szerint „a második világháború borzalmaiért, a holokausztért egyedül a magyar a felelős”.

Mert vannak a magyar mentalitásnak problémái, hiányosságai amelyekkel szembe kell nézni, de ilyen elemi gyűlölettől fűtött, eleve tudománytalan és ostoba kijelentés után szerintem nincsen helye Magyarországon.

Elképesztő, hogy ennek az országnak ilyen "értelmiségi" akár csak megtűrt is lehet.

2011. szept. 3. 13:07
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
45%

,,"Szóval mi mindannyian, te, én, az öreganyám, a még meg se született gyermekeim mind felelősek a vagyunk a holokausztért,"

Erről beszéltem. Nem olvastad végig az egész szöveget. Fingod sincs miről van szó, csak ostoba módon ordibálsz. De engem nevezel ostobának.

Inkább gondolkodnál. Meg olvasnál. De, áh úgysem. Inkább személyeskedj még egy kicsit. Az menőbb mint olvasni.

2011. szept. 4. 10:30
 22/26 anonim ***** válasza:
60%
Nem érted, hogy elolvastam? Hagyjuk úgyse fogod fel. Veled nem érdemes vitázni, úgyis csak a többiek iránti lenézésed és arroganciád vezérel. De a kis védencet remélhetőleg megkapja a 3 év szabadságvesztést, és elveszik a díjait is.
2011. szept. 4. 10:34
 23/26 anonim ***** válasza:
65%

Sajnos ő egy idióta.

Továbbá az is érdekes,hogy fajelméleti retorikát használ, radiális baloldaliként.

2011. szept. 4. 11:07
 24/26 anonim ***** válasza:
46%

Továbbá még béna is, mivel ezzel megint csak olajat szított a tűzre! Ellenfeleink adott egy lehetőséget arra, hogy még egy nagyot rúgjanak bele. (meg is érdemelné)

Melyik az az állat, aki ilyet mond a saját népére?

Én valamennyire balos volnék, de ilyet soha ki nem ejtenék a számon.

A fajgyalázást leszámítva, van némi igazság abban amit mond, de ahogy Helmet is írta: ezekkel szembe kell nézni és nem állandóan becsmérelni a hazánkat.

A Hazám díjat azért elvenném tőle ez után...

Ő is meghülyült, mint Csurka, jó írók voltak, aztán belehülyültek a kis politikájukba!

Oké, hogy gondolatszabadság van, meg szólásszabadság (amiről pont az AN terjeszti, hogy már nincs) de EZT AZÉRT NE4

ja és Dantes: Én elolvastam az egészet.

Az külön vicces, hogy Kertész nem érti, hogy az Amerikai Népszavának nincs pénze, ezért nem fognak egy darabig frissíteni. Ezért pampog, álszent módon.

2011. szept. 4. 11:17
 25/26 anonim ***** válasza:
52%

,,Nem érted, hogy elolvastam"

Akkor értelmezni nem tudsz. Az se jobb.

2011. szept. 4. 11:34
 26/26 anonim ***** válasza:

1.

Minden kitüntetését elvenném, és a Magyar állampolgárságát is. Nyilvánosság előtti bocsánatkéréssel tartozna, és még talán akkor se érdemelne bocsánatot.

2.Nem vagyok anti szemita, de az ilyen emberek kihúzzák nálam a bicskát!

Mér a Magyar népnek kéne bocsánatért esdekelnie ? (Helyes megfogalmazása az lenne hogy azok a Magyar-ok akik ebben részt vettek. ( És még azok közül is azok akik ezt mindenféle kényszer nélkül tették.

Bakker nem elég vezeklés olyanok részéről akik nem tettek semmit a Holukauszt napokon való megemlékezés ???????????

Mit várnak, még ?????

3.

Én meg azt mondom A Bal oldali kommunistáknak sincsen bűnbocsánat soha , mert ilyen sehol máshol nem volt, hogy a bűnösök megúszták a dolgot, és még ma is vannak akik vígan élnek. Az utódpártjuk (egy betű kivételével) Már egy teljesen más pártnak "számítanak" De ugyanúgy fojtatják az ország gallyra tételét csak sunyibb módon.

2013. aug. 3. 09:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!