Hogyan lehetne megoldani a hazai zsidóság integrációját?
"Sőt...a falvak is...kb. 40%nyi zsidók, 50%nyi cigók, és 10% magyar...a falvakban! A városokban még rosszabb a helyzet. ://"
Szóval az országban mindenki zsidó vagy cigány. Ok.
A válasz írója 70%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 22:57
most komolyan, nem poénból írom: valaki lelőné nekem a poént, mert tényleg nem esett le
23:44-es mutass egy jobbikos anyagot, ahol a magyart nagy m-mel írják, aztán fröcsögjél a mindmáig egyetlen pártra, amelyik nem hazudott az emberek pofájába (ugye rátapintottam a lényegre? ezt viselitek olyan nehezen :DDDD
Kedves kérdező, felsleges ilyen kérdésekkel foglalkoznod, ha:
1. Nem teszel ellene semmit
2. Nem tudsz ellene semmit tenni
3. Nem is akarsz ellene semmit enni
Hidd el átérzem a problémád, de a százalékolast hadd olyanra aki ért hozzá.
Másrészt a vicc csak akkor vicces/poénos ha az igaz. De az itt leirt vicc politikailag inkorrekt ezért én sem találom megfelelőnek.
"Másrészt a vicc csak akkor vicces/poénos ha az igaz."
OK, lássunk egy példát:
Egy férfi mondja a haverjának:
- Öregem, egyre jobban aggaszt az anyósom egészsége!
- Miért, mi baja?
- Hát pont ez az, hogy semmi az égvilágon!
Nos hát ha ez igaz....
Szerintem te valamit nem egészen értesz...
Pedro
Hátha ez leesik:
Mi a különbség a magyar és az izraeli televiziók között?
Csupán annyi, hogy az izraeli TV-kben néhány arab is dolgozik.
Persze, hogy 10% csak a magyar. Ugyanis csak azok az igazi Magyarok, akik a Jobbikra szavaztak, mindenki más zsidó és cigány.
De komolyan megválaszolva a komolytalan kérdést: nem kell integrálni őket, mert réges rég integrálódtak már. Vagy te az asszimilációra gondolsz? (az is elég nagy hatékonysággal ment végbe az elmúlt években)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!