Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ez meg mit jelentsen?

Pro Patria kérdése:

Ez meg mit jelentsen?

Figyelt kérdés

[link]

("Turul népe" tetoválás az NBH-s kezén)

2011. aug. 28. 22:55
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
jesszus...:D
2011. aug. 29. 00:42
 12/25 anonim ***** válasza:
81%

Miért kell félni a turultól, illetve a rovástól?

A kínai, angol, vagy héber felirat nem zavarna ennyire?

2011. aug. 29. 01:05
 13/25 Problem2 ***** válasza:
100%

Furcsa én nem félek ,sem Budaházytól sem Zagyva Györgytől.Sem a Gárdától ,lehet hogy velem van a baj??o.O

Azt mondom annak van félni valója tőlük ,akiknek vaj van a füleik mögött ,ergo nem szeretnék ,hogy az ország a saját kezébe vegye a sorsát!

2011. aug. 29. 09:49
 14/25 A kérdező kommentje:
Mivel itt is minden második kérdés zsidózás... Sokat elárul arról, hogy "kik" támogatják az efféle feliratot. Éppen ezért nem szabadna a terrorelhárítás egy tagján ilyennek lennie.
2011. aug. 29. 16:38
 15/25 Problem2 ***** válasza:
Kedves kérdező ,ha ennyire zavarja önt a "Turul népe" nevű felirat ,ami rovásírással van írva.Akkor menjen innen ebből az országból ,mondjuk Izrael felé.Lefogadom ,hogy nem fog ilyen felíratott látni!
2011. aug. 29. 16:54
 16/25 A kérdező kommentje:
Nem, a hozzád hasonló nacionalista, kirekesztő, társadalomromboló emberek zavarnak...
2011. aug. 29. 20:50
 17/25 anonim ***** válasza:
Miért baj, ha valaki nacionalista?
2011. aug. 29. 21:03
 18/25 A kérdező kommentje:

Ugyanazért, mint ha valaki egoista, önző. Magát (vagy a népét) másoknál előbbre helyezi, mások kárára halad előre.

És a hazaszerető embereket hozzák vele szégyenbe. Láttuk, az efféle kormányok (Hitler, Szálasi, Mussolini) hová vezették a nemzetüket.

2011. aug. 29. 21:09
 19/25 Problem2 ***** válasza:
100%

Miért lennék kirekesztő??El vagy tévedve kérdező ,nagyon durván el vagy tévedve!Tudod én egy sváb származású ember vagyok ,ha kirekesztő lennék akkor letagadnám ezt, ha kirekesztő lennék ,akkor a román,horvát,német,sváb,tót (vagy tirpák) kisebbséggel is bajom lenne.De az a "büdös" igazság ,hogy ezeket az embereket ugyanolyan testvéreimnek tartom mint a magyarokat és a székelyeket.Hiszen ők nem rajtunk élősködnek ,mint a cigányok.Nekem a zsidókkal és a cigányokkal semmi bajom nem lenne ,ha ők is a Magyarország jobbá tételéért küzdenének ,SŐT a dolgos cigánnyal semmi bajom ,nem is különböztettem meg.Én nem vagyok náci, se rasszista ,csak azt szeretném ,hogy az egész ország egy célért küzdjön.

Amúgy meg persze hogy a magyar nemzetet helyezem előre ,hiszen ennek az országnak a neve MÉG MINDIG MAGYARORSZÁG!!

Ha neked ez nem tetszik ,akkor mehetsz Isten hírével!

2011. aug. 29. 22:52
 20/25 A kérdező kommentje:
Gondolom, olyan sok-sok zsidó bántott, ártott neked eddigi életed során...
2011. aug. 30. 01:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!