Ez meg mit jelentsen?
Miért kell félni a turultól, illetve a rovástól?
A kínai, angol, vagy héber felirat nem zavarna ennyire?
Furcsa én nem félek ,sem Budaházytól sem Zagyva Györgytől.Sem a Gárdától ,lehet hogy velem van a baj??o.O
Azt mondom annak van félni valója tőlük ,akiknek vaj van a füleik mögött ,ergo nem szeretnék ,hogy az ország a saját kezébe vegye a sorsát!
Ugyanazért, mint ha valaki egoista, önző. Magát (vagy a népét) másoknál előbbre helyezi, mások kárára halad előre.
És a hazaszerető embereket hozzák vele szégyenbe. Láttuk, az efféle kormányok (Hitler, Szálasi, Mussolini) hová vezették a nemzetüket.
Miért lennék kirekesztő??El vagy tévedve kérdező ,nagyon durván el vagy tévedve!Tudod én egy sváb származású ember vagyok ,ha kirekesztő lennék akkor letagadnám ezt, ha kirekesztő lennék ,akkor a román,horvát,német,sváb,tót (vagy tirpák) kisebbséggel is bajom lenne.De az a "büdös" igazság ,hogy ezeket az embereket ugyanolyan testvéreimnek tartom mint a magyarokat és a székelyeket.Hiszen ők nem rajtunk élősködnek ,mint a cigányok.Nekem a zsidókkal és a cigányokkal semmi bajom nem lenne ,ha ők is a Magyarország jobbá tételéért küzdenének ,SŐT a dolgos cigánnyal semmi bajom ,nem is különböztettem meg.Én nem vagyok náci, se rasszista ,csak azt szeretném ,hogy az egész ország egy célért küzdjön.
Amúgy meg persze hogy a magyar nemzetet helyezem előre ,hiszen ennek az országnak a neve MÉG MINDIG MAGYARORSZÁG!!
Ha neked ez nem tetszik ,akkor mehetsz Isten hírével!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!