Ha a parlamenti pártok elnökei egy TV vitában vennének részt szerintetek ki nyerne?
Figyelt kérdés
Orbán Viktor, Vona Gábor, Mesterházy Attila vagy Schiffer András nyerne szerintetek egy ilyen politikai vitában?2011. aug. 28. 16:40
11/19 anonim válasza:
ma 18:29
Azt, hogy Vona jól beszél, a hallgatók legprimitívebb 1/4-e gondolja. A másik 3/4 szerint Vona egyszerűen primitív.
12/19 anonim válasza:
Szerintem is Vona beszél a legjobban.
13/19 anonim válasza:
Az egyszerű, közérthető kifejezésmód nem primitívség. Az megint más kérdés, hogy így mit közöl.
15/19 anonim válasza:
18:37:
Akkor sajnos én egy primitív ember vagyok. :(
16/19 anonim válasza:
Kezdjük ott, hogy ilyen vita valószínűleg nem fog bekövetkezni. Orbán nem kockáztatja a jelenlegi pozícióját. Amit innentől írok fikció. Tegyük fel, hogy mégis lesz vita. Mesterházyt vegyük is rögtön ki, labdába sem rúgna, messze ő a leggyengébb közülük. Schiffernek mint mindig lennének érvei, talán ő lenne a legszakmaibb a vitában, de ez politika, ahol nem mindig (sőt általában nem) ez számít. Meg egyébként sem érzem benne az átütőerőt, hogy egy vitában felül kerekedjen a másik kettőn. Orbán és Vona között igazi komoly vita alakulhatna ki, amit nagyon kétséges melyik nyerne. Mindkettő jól beszél (ezt még azoknak is el kell szerintem ismerniük, akik nem kedvelik őket). Egyértelmű, hogy Vona lenne a támadó, Orbán meg a védekező fél. Az nyerné a vitát, amelyik jobban adja elő a saját feladatát. Tanulságos vita lenne mindenesetre a politológia tudomány számára. :D
17/19 anonim válasza:
Hát nem tudom Orbán már a 2006-os Orbán-Gyurcsány vitában sem tudott semmi komolyabbat produkálni, szerintem inkább pont, hogy Schiffer és Vona között lenne a hangsúly, mert Schiffer bármikor elő tudna jönni adatokkal meg érvekkel Orbán hülyeségeire és így le is járatná, Orbán mindig csak beszédet mond és szónokol a vitákban sose jó mikor a másik fél simán bebizonyítja, hogy hülyeségeket beszél, meg egy vitában nehéz lenne kikerülnie, hogy bizony megszorításokat csinál a kormány
18/19 anonim válasza:
Mi alapján hirdetnének győztest? Mert pl. én mondhatom az, hogy meggyőzött az X, ha téged az Y. Akkor szerintem X nyert, szerinted meg Y, nem?
Vagy szavazással? Akkor kapnánk egy (nem feltétlenül reprezentatív) közvélemény-kutatási eredményt a pártpreferenciáról.
Persze ha a vita az MTV-ben lenne, akkor Viktor nyerne. Mert csak őt hívnák meg. Nem kellenek oda az ellenforradalmárok.
19/19 anonim válasza:
Orbánnal meg az (is) a baj, hogy "sokat beszél, de keveset mond". És általában baromságot. Már amikor nem hazudik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!