Szerintetek az a 1915. -ös Nagy-Magyarország-pólós fazon, aki tegnap hangosbeszélővel megzavarta a Szent István-Bazilikában tartott szentmisét, az a Jobbik beépített embere volt?
Figyelt kérdés
2011. aug. 21. 19:10
11/18 anonim válasza:
Tudjátok mit nem értek? Ha valaki azt állítja magáról, hogy ő Jézus, miért vonják kétségbe? Lehet, hogy csak az igazolványát hagyta el.
12/18 anonim válasza:
Én vagyok Jézus! Na rajta ki vonja kétségbe?
13/18 anonim válasza:
"Nem, az egy elmeháborodott volt. Azóta már elmegyógyintézetben vizsgálják."
Szerintem te vagy elmeháborodott. A megváltó visszatért, most meg újra megfeszítenéd?
14/18 anonim válasza:
"és mivan ha Jézus volt?"
Biztos hogy ő volt. Miért adná ki valaki magát másnak?
15/18 anonim válasza:
„Én vagyok Jézus! Na rajta ki vonja kétségbe?”
Te tibor vagy, méghozzá 95.
16/18 anonim válasza:
Valami keresztényellenes raszta liberális provokátor volt
17/18 anonim válasza:
Szerintem poén volt..nem tudom mért kellett elvezetni..végül is senki se tudja bizonyítani az ellenkezőjét xDD a sok idióta aki ott ült pedig úgyis jézus 2-re várt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!