Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Fidesz kormány mikor veszi...

A Fidesz kormány mikor veszi őrizetbe Surányi Györgyöt az elherdált 62 tonnányi magyar aranykészlet miatt?

Figyelt kérdés

Az arany az örök értékmegőrző, mostanra csak 3 tonna maradt nekünk, mert ez az idegen érdekeket képviselő bűnöző elkótyavetyélt a 65-ből 62-őt.

A mai napon unciánként kb. 1'853 USD körül van az arany ára. Ez egy grammra vetítve kb. 32.46 USD, egy kg 32 460 USD, egy tonna arany pedig 32 460 000 USD, azaz kb. 8,7 milliárd Ft ( 270 Ft/USD árf).

Azaz unciánként kb. 1'483 USD veszteséggel a mai árhoz képest (figyelembevéve a 370 USD-s eladási árat), a 62 tonnára nézve mai áron több, mint 2,01 milliárd USD, azaz kb. 543 milliárd Ft-os veszteséget okozott ez a liberális gazember a nemzetnek, feltehetően a bilderberges főnökei utasítására.

Az ilyen súlyú cselekményért Kínában pl. halálbüntetés jár.

2011. aug. 20. 11:38
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
57%

"Jellemző az a böszme gondolkodásod, ahogy engem és a többséget kizárnád a pénzügyi döntésekből"

Aki nem ért a pénzügyekhez, az ne is döntsön pénzügyekről, jó?

Vagy ha egyszer megbetegszel, akkor demokratikus szavazást tartunk arról, hogy mi a bajod, mert nehogy már az orvosok egyedül döntsenek orvosi kérdésekben?

2011. aug. 20. 18:17
 12/38 A kérdező kommentje:

12:47

"Mi értelme ha van hatalmas aranykészletnek azon kívül, hogy jól mutat az államkincstár kivonatán?"

'Üres kamrának bolond a gazdaasszonya :-) '

Például, ha dollár és az euró is becsődöl, értékálló és állami kibocsátású magyar pénzt csak aranyfedezet mellett lehet működtetni. Nem véletlen, hogy a pengőt is és a forintot is aranyfedezet mellet hozták forgalomba.

Ha egy ország nagy aranyfedezettel rendelkezik, nagyobb a gazdasági mozgástere.

2011. aug. 20. 18:26
 13/38 A kérdező kommentje:

18:17

"Aki nem ért a pénzügyekhez, az ne is döntsön pénzügyekről, jó?"

Mindenkinek aki adót fizet joga van beleszólni a pénzügyekbe.

Az olyan gondolkozásúak miatt, mint te, adósodott így el az ország, nekem a tévedhetetlen Sztálin jut rólad az eszembe, csak osszad itt továbbra is az észt.

Láttam egy listát az egyes országok aranykészletétől : mindegyiknek, még a nyomorult Szlovákiának is , kb. 15-20-szor akkora aranykészlete van,mint nekünk, Magyarország árválkodik utolsóként a 3 tonnájával Ezek szerint a többi ország pénzügyesei mind hülyék, ugye ?

2011. aug. 20. 18:38
 14/38 anonim ***** válasza:
41%

Az aranyfedezet intézménye már nagyon-nagyon régen megszűnt!

Végeztem egy gyors számolást. Ha úgy számolom, hogy az arany eladásából vett dollárt befektették, akkor többet hozott, mint az általad írt aranyár emelkedés. Ha nem fektették be, csak emiatt kevesebb államkötvényt kellett kiadni (kevesebb kölcsönt felvenni) akkor is megérte.

Szóval gazdaságilag ez megérte!

2011. aug. 20. 20:03
 15/38 anonim ***** válasza:
42%

ma 20:03

A matematika zsidó áltudomány, kérdezőnket az ilyen okoskodás nem hatja meg :))))))))

2011. aug. 20. 20:32
 16/38 anonim ***** válasza:
41%

„Szóval gazdaságilag ez megérte!”

Ezért élünk ilyen jól.

2011. aug. 20. 20:42
 17/38 anonim ***** válasza:
43%

"Ezért élünk ilyen jól."

Ennek mi köze van ahhoz?

Állami pénzből élsz talán?

2011. aug. 20. 21:39
 18/38 anonim ***** válasza:
29%

„Ennek mi köze van ahhoz?

Állami pénzből élsz talán?”

Nem értem a kérdés lényegét. Nem vagyok közalkalmazott, nem élek segélyen; de ha az lennék, szerintem már akkor sem abból a pénzből fizetnének.

De mégis hol van látszatja?

(Talán inkább filozófiai a kérdés, nem várhatom el hogy tudd a választ, de mástól sem.)

Bár belegondolva 62 t arany értéke mondjuk a költségvetéshez képest nem is olyan sok. Tehát mondjuk az államadósságot nem sokkal csökkentené, ha arra fordítanánk egy ekkora összeget.

Mondjuk azért szégyen hogy több száz milliárdos csalás ennyire érdektelen. Biztos hozzáedződtünk már.

2011. aug. 20. 23:10
 19/38 anonim ***** válasza:
30%

23:10

Te se bírsz olvasni, meg főleg gondolkodni, ugye?

2011. aug. 21. 00:38
 20/38 anonim ***** válasza:
33%

00:38

Nyilván én se tudok, mert ez csak neked adatott meg.

De most már térjünk inkább vissza az eredeti témára.

2011. aug. 21. 01:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!