Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A romáknak Orbán Viktor az...

A romáknak Orbán Viktor az Istenük? Nekik köszönhetjük, hogy most 2/3-dos a FIDESZ a parlamentben?

Figyelt kérdés
2011. aug. 20. 10:26
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
61%
Én sosem voltam fajgyűlölő, de amit egyes cigányok megengednek maguknak az valami hihetetlen. Csak egy kis péla: valamelyik nap pórázon vitem a kutyámat, aki szépen jött melettem, erre jön velünk szembe 3 bokszos cigány gyerek, és az egyik úgy megdobta a kutyámat hogy csak na! Az a szerencséja hogy a kutyám roppant nyugodt természetű. Hátra fordultam és megkérdeztem miért kellett megdobni a kutyámat? erre csak röhögtek! Egy magyar mikor csinál ilyet? és ez "csak" egy állattal történt, de az ilyenek emberrel is hasonlókat ha nem dúrvábbakat tesznek meg!
2011. aug. 20. 11:35
 12/16 anonim ***** válasza:
0%

Nem.

Nem.

2011. aug. 20. 13:27
 13/16 anonim ***** válasza:

A válasz írója 62%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 11:35

Én is jártam így, csak nekem nem a kutyát dobták meg, hanem engem.

2011. aug. 20. 18:36
 14/16 anonim ***** válasza:

A lényeg az UNIÓ-s S E G G ek kinyalása!!!

Ha a roma segélyt kap akkor az UNIÓ segít, támogat, pénzt ad K Ö C S Ö G kormánynak! A politikusok meg eltapsolhatják azt a jó sok eurót a luxus életükre mi meg le vagyunk S Z A R va!!!

2011. aug. 21. 00:32
 15/16 anonim ***** válasza:
70%--os: Mi a bizonyíték Orbán cigány származására? Vagy te is csak egy orbánfóbiás vagy?
2011. aug. 21. 14:39
 16/16 anonim ***** válasza:
Istenük nem is, de a vajdájuk lehetne alkatilag ha 10 kilót felszedne...
2011. aug. 22. 07:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!