Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek ha 2014-ben Orbán...

Szerintetek ha 2014-ben Orbán az ámokfutása után választás előtt 3 hónappal "bedob" pár kedvező dolgot a jónépnek, fognak neki annyian hinni, hogy újra a Fidesz nyerhet?

Figyelt kérdés
mert ha most lenne előrehozott választás, biztos hogy elbukná.
2011. aug. 18. 22:39
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
26%
Most sem nyert. Nincs ebben az országban 2.706.292 idióta. Mert állítólag ennyien szavaztak ugye a Fideszre, de a valóságban ezen a választáson valami nagyon nem volt rendben.
2011. aug. 19. 01:16
 12/21 anonim ***** válasza:
67%

„De el lehet majd mondani, hogy rosszabbul élünk mint 4 éve.”

Már most jobban élünk mint négy év múlva.

2011. aug. 19. 05:44
 13/21 anonim ***** válasza:
0%
Legjobban azért akkor éltünk, mikor a Fidesz még nem létezett.
2011. aug. 19. 06:20
 14/21 A kérdező kommentje:

Igen, én is azt hiszem 2014-ben lenne igazán hiteles a szlogenjük: ROSSZABBUL ÉLÜNK, MINT 4 ÉVE....

Azért nem hiszek a közvélemény kutatásokban mert az ismerőseim mind a Fideszre szavaztak és most mindenkl szidja őket. És ezek csak az én ismerőseim...(szomszédok, rokonok, barátok, munkatársak)Vannak olyan ismerőseim is akik tavaly a Jobbikra szavaztak és 2014-ben is őrájuk fognak. Ezért tartom lehetetlennek a 2/3-ot 3 év múlva. Jövőre az emberek az adójóváírás eltörlése miatt 9-12 ezerrel fognak kevesebbet keresni, a munkanélküliek 3 hónapig kapják majd a segélyt, virágozni fog a rabszolgatartás (közmunkaprogram), mégis hogyan nyerhetne a Fidesz? Annyi hü.lye nem lehet az országban...

2011. aug. 19. 09:59
 15/21 anonim ***** válasza:
64%

"Annyi hü.lye nem lehet az országban..."

Dehogynem. 2002, 2006 mond valamit?

2011. aug. 19. 10:32
 16/21 A kérdező kommentje:
Csakhogy akkor még nem voltak ennyire a tönk szélén az emberek...MÉG TAVALY ILYENKOR SE!!!!
2011. aug. 19. 10:35
 17/21 anonim ***** válasza:

ma 01:07

Minden párt azért nyer választást, mert (relatíve) nincs alternatíva.

2011. aug. 19. 11:05
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Egy vicc vagy kérdező. A nagy cégek által készített statisztikáknak nem hiszel, de a saját ismerőseid alapján felállított saját kis kutatásod rögtön teljesen reprezentatív felmérés lesz, ami megdönthetetlen.
2011. aug. 19. 11:58
 19/21 anonim ***** válasza:
Igazából nem az a baj, hogy a Fidesz nyert. (Bár én nem rájuk szavaztam és nem is örültem a győzelmüknek.) A valódi probléma az, hogy 2/3-os többséggel nyert, mert gyakorlatilag tejhatalmuk van és azt tesznek amit akarnak. Hoznak egy törvényt.. Ja, hogy alkotmányellenes? Sebaj akkor változtassuk meg az alkotmányt. Ha nem kaptak volna ilyen elsöprő többséget most azért nem lennék ekkora szarban :S Őszintén remélem, hogy 2014-ben nem ők fognak nyerni, de bárki is nyer kb semmit nem fog tudni csinálni. Mivel a komoly döntésekhez 2/3-os többség kell ezután, amire lássuk be, kicsi az esély.
2011. aug. 19. 12:02
 20/21 anonim ***** válasza:

ma 11:58

Á, a kérdezőben nincs semmi különös. Van egy meglepően magas IQ-határ, ami alatt az emberek nem tudják megérteni a statisztikákat. A "nem hiszem, hogy a legtöbb ember jobbkezes, mert a Pista bácsi balkezes" jellegű gondolkodásmódot az emberek jelentős része nem képes meghaladni.

2011. aug. 19. 12:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!