Az uzsorás romák (az ellenőrizetlen, rossz segélyezéseknek hála) a magyar adófizetőkből élnek. De miért jó a FIDESZ-nek, ha szétosztogatja az adóbevételeket segélyek, juttatások formájában ahelyett, hogy azt mondaná, hogy nincs?
"Magyar vagyok, nem hazudok. 2007-8ban olvastam egy cikket, miszerint 1,5 millió cigány élt akkor az országban."
Jó, akkor csak elhiszel egy hazugságot és kritikátlanul terjeszted, meg még hozzá is költesz egy kicsit.
"Nem a szegénység okozza a bűnözést, mikor tanuljuk már meg."
Nem okozza, hanem a kialakulás arányát erősen megnöveli. Nem azt írtam, hogy mindenki bűnöző lesz aki éhes. A róka is merészebb télen, amikor az erdőben nem talál elég élelmet. De valószinűleg nem mindenki látott itt még rókát például.
"Nem okozza, hanem a kialakulás arányát erősen megnöveli."
Nem feltétlenül. Magyarország legszegényebb településeinek jelentős részén pl. nulla a bűnözés. 2 perc gondolkodással rá lehet jönni, melyek ezek és miért van így.
13:21
"Biztos h nem 200ezren vannak. A mi településünkon élnek 1100-an."
Kik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!