Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Politikai alapismeretek?

Politikai alapismeretek?

Figyelt kérdés

üdv!

életem során a legkevésbé sem foglalkoztam a politikával, a tv-ben is egyből elkapcsoltam, ha ilyenről volt szó.

ebből adódóan egyáltalán nem vagyok tisztában a politikai "alapismeretekkel" sem. nem akarok nagyon elémélyülni ezentúl sem ebben, csak egy felületes ismeretre vágyom, hogy azért legyen fogalmam a helyzetről.

tudnátok nekem segíteni, hogy egy kicsit tisztában legyek a dolgokkal? pártok,politikusok,nézetek etc.etc. esetleg egy honlapot, ahol össze vannak foglalva.

ha valaki segít, azt nagyon megköszönném!

2011. aug. 16. 22:36
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Vedd elő a történelem könyved.
2011. aug. 17. 13:11
 12/15 anonim ***** válasza:
Figyelj.. Teljesen hülye vagyok, a kedvemért leírnád? :)
2011. aug. 17. 23:08
 13/15 Szabados Pál válasza:

Javaslom a következő szócikket itt:

[link]

illetve itt:

[link]

A fenti helyeken tovább nézegethetsz különféle szavakat, kifejezéseket, amelyek segítenek a tájékozódásban.

2011. szept. 29. 14:49
 14/15 anonim ***** válasza:

"nem akarok nagyon elémélyülni ezentúl sem ebben, csak egy felületes ismeretre vágyom, hogy azért legyen fogalmam a helyzetről."

Bayer József: Bevezetés a politikatudományba. Kb. 400 olda, nagyon alapszint.

"esetleg egy honlapot, ahol össze vannak foglalva"

Viccelsz? Olyan felületes ismeretnél, amit honlapokról szedhetsz össze, a nulla tudás is többet ér. ugyanis ha nem tudsz semmit, akkor legalább biztosan tudod magadról, hogy nem tudsz semmit, és nem kezdesz hülyeségeket beszélni, mint azok, akik azt hiszik, hogy már rendelkeznek ismeretekkel, miközben nem :))))

2011. szept. 29. 20:25
 15/15 anonim ***** válasza:
Na, most látom, hogy ez egy régi kérdés, és korábban már válaszoltam. Viszont majdnem szó szerint ugyanazt, mint korábban :)))
2011. szept. 29. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!