Orbán Viktor most mire készül?
Figyelt kérdés
Mert valamit kisütött az tuti.Nem tudom elhinni,hogy megelégedne az"új választást"ismételgetésével...Ő nem olyan kisstílű.2009. ápr. 14. 05:28
31/36 anonim válasza:
Én vagyok a 16:06os apucis! Az előttem szólóknak üzenem, hogy nincsenek anyagi gondjaim se apuci se anyuci részről, nem azért mondtam azt.. Egyébként azzal egyetértek, hogy amíg ilyen baromságokon veszekedünk, az ország csődbe megy, de mivel se én se ti nem azzal vagytok elfoglalva hogy kimenjünk és követeljünk választást/változást/bármit, hanem itt irogatunk, na addig úgyse fog semmi történni.
32/36 anonim válasza:
Persze mindenki nagyon okos,hogy ez így nem jó , kellene csinálni valamit,választani más pártot,stb...De sajna a miniszter jelentése(SZOLGA!!) már senkit fog érdekelni amikor majd"hatalomra"jut!!Mert az én zsebemben nincs és nem is lesz több pénz!!Az övé persze nem így lesz!!Az csak dagad és dagad 4ÉVIG!20 évre kellene választani mert így sokba kerül álandóan 4 évente mindig régi-új zsebeket megtömni!!UNALMAS!!!!!!!
33/36 anonim válasza:
...szerintem Ovinak is ez a változat lebeg a szemei előtt...
34/36 anonim válasza:
"20 évre kellene választani mert így sokba kerül álandóan 4 évente„
12 év már megvolt Viktornak.
35/36 anonim válasza:
Egészen megdöbbentő egy 13 éves kérdést olvasni.
36/36 anonim válasza:
Nagy talány volt mit fog tenni. Nem beszélt róla. Nos a nagy terve az volt, hogy lenyúlja az emberek MANYUP megtakarítását, államadósság napjainkban 40 ezer milliárd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!