Miért fél a magyarok többsége a romáktól?
Lopnak, élősködnek, csapatba verődve pedig nagyon erősek, simán belekötnek az egyedül sétálgató emberbe. Egyedül viszont nyulak! Aztán meg az egész világ hangos, és fasisztáznak ha valahol mi is összefogunk, hogy megvédjük magunkat a saját hazánkban!
Mielőtt nekem estek, ez nem előitélet, hanem sokszori tapasztalat...
Ezt én sem értem. Hiszen olyan jóravaló, becsületes emberek. Múltkor is, kiesett a villamoson a pénztárcám, hát az egyikük azonnal felkapta, és mosolyogva átnyújtotta, annyira udvariasak!
Olaszliszkán is azt a tanárembert, aki galád módon megpróbált elütni a kocsijával egy kislányt, annyira barátian, jószándékúan segítették ki a kocsijából, igazán nem az ő hibájuk, hogy nem bírta elviselni a tettét, és halálra rugdosta magát.
Nézd meg, Maria Cosma is orvul megtámadta azokat a békésen poharazgató nemzetiségi polgárokat, majd aljas módon háromszor is beleugrott az egyiknek a késébe.
És ezeket még félre is magyarázzák, azt híresztelik, hogy a cigányok bandákba verődve szoktak verekedni, meg hogy lopnak, és munka nélkül akarnak megélni. Hát nem borzasztó ilyeneket híresztelni ezekről a dolgos, szerény, megbízható emberekről?
Na jó. Azért el kell ismerjem, nem mindegyik ilyen. Van közöttük is kivétel, de amelyikük megtéved, az önként szokott jelentkezni a rendőrségen, hogy szeretné leülni a büntetését.
Én sem értem, hogy miért fél tőlük a magyarok többsége.
Pedro
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!