Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kinek a projektje a bedőlt...

Kinek a projektje a bedőlt hitelesek lakás építése?

Figyelt kérdés
Lehet hogy nem marad szegeny?Lehet mondjuk hogy Demján elvtárs lesz a beszállító?
2011. aug. 10. 21:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

A válasz írója 60%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 00:36

Persze hogy ez megy.Anno kiadták a sok hitelt.Most okoskodtak egy kicsit hogy fel stocolják az árát a franknak ezáltal többet fizetnek vissza az emberek.És ha megnézzük milyen érdekes mindet gazdag embereknek veszik meg szarért húgyért hogy aztán drágán eladják

2011. aug. 11. 01:13
 12/15 anonim ***** válasza:
26%
"Én sem arról beszéltem hogy mindenki adósságát vegyék át.Hanem azokra gondoltam akik nem tudják fizetni" Pont ez a lényeg. Nem volna fair a normálisan törlesztőkkel szemben ez az eljárás. Ők továbbra is fizetnék a magas hiteleiket, míg azok akik mondjuk felelőtlenül másztak bele az adósságcsapdába, őket megmenti a kormány. Vagy mindenkiét, vagy senkiét. És a véleményemnek nincs köze ahhoz hogy nekem nincs egy deka hitelem sem, és nem is lesz.
2011. aug. 11. 01:35
 13/15 anonim ***** válasza:
Nem értek veled egyet.Hisz aki tudja fizetni gondolom nem csóró ember és aki nem csoró ezt nem igazán érdekelné.De fölég nem is járhatna a szájúk mert ha ők is bajba kerülnének akkor rajtuk is segítene az állam nem hiszem hogy az lesz hogy akinek a hitele bedől az mondjuk December 6.áig jelentkezzen lakásért mert ha nem teszi akkor nem kap.
2011. aug. 11. 10:57
 14/15 anonim ***** válasza:
A beruházás már e hónapban megkezdődik, építtetője a Belügyminisztérium, a beruházás lebonyolítója és építési műszaki ellenőre a BMSK Beruházási, Műszaki Fejlesztési, Sportüzemeltetési és Közbeszerzési Zrt. A program felelőse a belügyminiszter.
2011. aug. 11. 13:11
 15/15 A kérdező kommentje:
Lehet hogy továbbra is hülyén fogom fel ,de ha a bank lenyúlja és senki nem veszi meg akkor továbbra sem fizet érte senki,nincs törlesztés ,lehet hogy marad az izraeli variáció,különösen hogy interneten árvereznek .Amin épül abból a pénzből a lakó parkokat is kibérelhették volna.Ráadásul az alapterületük sem piskóta,viszont a minőségük elég összepattintósnak tűnik.
2011. aug. 11. 22:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!