Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért hiszitek el a "magyar"...

Miért hiszitek el a "magyar" propagandákat, amelyik szerint a Jobbik esélytelen, és alig nőtt a támogatása?

Figyelt kérdés
Ez nagyon nem így van. Most alakulnak meg mindenhol az IT szervezetek is, és olyan színvonalon, és támogatottsággal, hogy a FIDELITASZ elbújhatnak.
2011. aug. 8. 21:40
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
62%
2014 - ben kb 10-15 %-ot fognak kapni. Nőjél még 4-5 évet meg olvass el pár minimális közgazdasági könyvet és rájössz, hogy mennyire demagóg a Jobbik.
2011. aug. 8. 22:45
 22/29 anonim ***** válasza:
70%

"Miért hiszitek el a "magyar" propagandákat, amelyik szerint a Jobbik esélytelen, és alig nőtt a támogatása?"

Mert beszélgetek az ismerősökkel, barátokkal, hallok ezt-azt szórakozás közben (étterem, mozi, kocsma). És ebből a néhányezer emberből azt szűröm le, hogy nem nőtt...

2011. aug. 8. 23:02
 23/29 anonim ***** válasza:
40%

"Most alakulnak meg mindenhol az IT szervezetek is"

Minden pártnak van ifjúsági tagozata. Nem túl meglepő, hogy 8 évvel a párttá alakulása után a Jobbiknak is az eszébe jut, hogy neki is kellene ilyen :)))

2011. aug. 9. 03:13
 24/29 anonim ***** válasza:
80%

Azért a Jobbik ócsárolása után odatehetnétek legalább annyit, hogy "tisztelet a kivételnek...". Ennyi a legkevesebb, ugyanis én pl sok olyat ismerek, aki jobbikos, mégis értelmes, okos ember, ellenben pl fideszest szinte egyet sem ismerek ilyet, a nagy fideszes ismerőseim mind a prolik közül kerültek ki, na meg elvétve van 1-2 milliomos ismerősöm, akik jó nagy hasznot húztak a Fidesz intézkedéseiből. Persze ez csak az én ismerettségi köröm.

Nem értem, miért kell egyszerre leszólni minden jobbikost, így a kérdezőt is. Magam másodéves egyetemista lány vagyok, szín ötös gimnáziumi végzettséggel és jelen pillanatban egy ausztriai egy éves tanulmányi ösztöndíjért küzdök, nagyon jó esélyekkel. Alaptermészetem nyugodt, csendes, soha nem ártottam szándékosan senkinek, csak hát én is szeretnék nyugodtan és békésen élni, nem akarok félni az utcán a c*gányoktól, akik kéregetnek, akik látván, hogy fiatal lány vagyok, fütyülgetnek, beszólogatnak - félek tőlük, mert már volt, hogy nem hagytak békén és nem egy fiú barátomat vertek véresre mellettem mindenféle ok nélkül (a "nem tetszik a képe" nem elég indok). Nap mint nap külföldi hírekból tájékozódom és tele vagyok tervekkel, amelyeket minden áron meg is fogok valósítani. De most komolyan, nézzetek szét az országba, olyan ország ez perpill, ahol egy fiatalnak van jövője? Elárulom, ha saját gyerekeiteken nem látjátok, a fiatalok nagy része reményvesztett és semmi jövőképe nincs. És erről az ország tehet, mert itt nincs jövő, normális biztosan nincs. Én nem akarom, hogy a gyerekemet terrorizálják majd az iskolában (már engem is bántottak 1-2-szer), mi lesz később?!), nem akarom, hogy belebolonduljon a kormány rabszolgahajcsár-képzésébe (néhány dologgal egyet értek, de a szép célokhoz át kellene szervezni az egész oktatást - heti 2 órával nem lehet egy tárgyból érettségizni (természettudományos tárgyak) és a mai nyelvoktatással nem lehet pár év alatt, különtanár nélkül nyelvvizsgára menni, tapasztalat). A cél jó, de az eszközt én nem látom helyesnek, és az ismerőseim sem. Két lehetőség marad, ha egy fiatal jobb életet akar magának az éhezésnél és a rabszolgalétnél: vagy külföldre megy (nálam ez is tervben van), vagy olyan szervezetekhez fordul, mint pl a Jobbik, melyben látni a változtatni akarást, a tettrekészségek, nem csak üres fröcsögés megy. Ehhez még annyit, hogy néha látom a parlamenti közvetítést, vicc, amit az MSZP és a Fidesz művel, csak a fröcsögés megy a másik felé, semmi érdemleges munka, semmi érdemleges lépés , az MSZP szidja a Fideszt a mostani munkájáért, a Fidesz pedig visszamutogat, hogy "te sem voltál jobb, 8 évig ez meg az volt... te inkább ne szólj semmit!". Na ebből lett elege az embereknek, és ezért fordulnak más párthoz.

Remélem, ezt olvasva, azért lesz olyan, aki belátja, vannak jobbikosok, akik mégsem olyan buták. Nem magamra céloztam, fentebb leírtam, részben mik az okai a Jobbikhoz fordulásnak, és hogy a parlamentben ülő legrégebbi 2 párt sosem fogja elhozni a várt változást, így minket, jobbikosokat is meg lehet érteni. (És itt nem azokra gondoltam, akik a Jobbikban élik ki az ősi ösztöneiket, ott élik ki az agressziójukat, mert sajnos ilyenek is vannak, de ne vegyenek egy kalap alá mindenkit.)

2011. aug. 9. 10:14
 25/29 anonim ***** válasza:

"nézzetek szét az országban"

Elnézést a további helyesírási hibákért, gyorsan gépeltem.

2011. aug. 9. 10:16
 26/29 Foxyy ***** válasza:
69%
10:14 nagyon jól írtad. :)
2011. aug. 9. 14:37
 27/29 anonim ***** válasza:
75%

Kedves kérdező, őszintén szólva ilyen jól még nem szórakoztam:

"jobbikosok azért szórólapoznak, mert a nemzeti szellem vezérli őket"

Elképzeltem egy nemzeti színbe bugyolált huhogó szellemet, ahogy mutatja az utat a szórólapozó Jobbikosoknak.

Nyilván nem esélytelen a Jobbik, de kormányt alakítania 2014-ben, aligha lesz esélye. Természetesen nyerhetnek jó pár településen. Okosok azt szokták mondani, hogy választást és nem közvélemény-kutatást kell nyerni. Szóval a választás után kiderül. Azonban óva intelek attól a gyakran előforduló hibától, hogy a saját társaságodból vonsz le következtetést az egész magyar társadalomra. Hiszen egy pörkölt fesztiválon kevesebb vegetáriánus van, mint mondjuk egy biopiacon. Remélem érted mire gondolok.

2011. aug. 9. 15:19
 28/29 josek válasza:
52%
én jobbikra voksoltam, remélem jobban fognak szerepelni 2014-ben
2011. aug. 9. 16:02
 29/29 anonim ***** válasza:
0%
Egyáltalán: Mi az a "jobbik"?
2011. aug. 10. 10:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!