Szavaznál az LMP-re? Ha igen, miért? Ha nem, miért?
Miért van az, hogy az egyre népszerűbb Lehet más a politika! nevű párt körül máris gyűlnek az összeesküvéselméletek? Miért van az, hogy nyíltan antineoliberális jellegük ellenére máris az SZDSZ-szel kötik őket össze? Féltékenység, tájékozatlanság lehet a negatív vélemények hátterében.
Én rájuk szavazok, mert a jövő generációk érdekeit a magyar érdekekkel ők fogják a legjobban összehangolni és képviselni. Végre egy párt, amelyiket a többihez képest (MSZP, SZDSZ, Fidesz, MDF, Jobbik stb.) nem egy vállalkozói réteg irányít (ami zsíros üzletet lát a politikában), hanem a szakmaiság és a részvételi demokrácia kap hangsúlyt.
A Jobbikot mióta irányítja vállalkozói réteg?Hülyeséget beszélsz.Én pedig úgy látom, hogy a Jobbik képviseli a legjobban a magyar emberek érdekeit.
Ja, egyébként azért nem szavazok az LMP-re, mert a Jobbikra szavazok.
Igen, szavaznék az LMP-re, hogy legyen baloldali/liberális alternatíva. Szavaznék a Jobbikra is, hogy a Parlamentben lehessen elmondani azt, amit az utcán mindenképpen elmondanak.
Egyébként az LMP programja olyan, mintha jövő héttől vízzel szeretnék autózni (idealista), egy év alatt ők is beállnak a sorba. Még hogy fizetés nélkül politizálni? Szerintem tényleg nincs ingyenebéd (ezt nem Fletó találta ki, bár nálunk legutóbb ő valósította meg). Majd ha az autódat ingyen javítják, a nőgyógyásznál ingyen lehet szülni, akkor az LMP-nek is elhiszem, hogy ingyen dolgozik a társadalom javára.
Ettől függetlenül most fontos támogatni, kritizálni majd akkor kell, ha rendes párttá nőtte ki magát.
Én lehet, hogy szavaznék rájuk. Viszont kicsit riasztó, hogy a programjuk mindenre megoldást ígér, ami nyilván megvalósíthatatlan, magyarán hazugság.
Még alternatívák nálam a Jobbik, de az ő programjukban is vannak olyan dolgok, amik nem jönnek be. (pl ne erőltessék már az emberekre a kereszténységet) Fideszen is gondolkozom, de az elmúlt 7 év alatt eléggé leírták magukat.
Mindent összevetve: lehet, még nem t'om.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!