Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A zsidó nyári fesztivált...

A zsidó nyári fesztivált tényleg a zsidók pénzelik?

Figyelt kérdés
2011. aug. 6. 17:27
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
96%

"elveszik a lehetőséget a nemzeti fesztiválok elől"

mivel?

nagy ez az ország, van elég hely a zsidóknak is, meg a nemzeti fesztiváloknak is.

az egyiken kultúra van, a másikon a nemzet megtiprása kannásborral huggyal, kopasz fejekkel stb.

2011. aug. 6. 18:38
 12/19 anonim ***** válasza:
9%

[link]

Már ott is megtelepedtek.

2011. aug. 6. 18:39
 13/19 anonim ***** válasza:
48%

és?

kit érdekel?

ha nem tetszik nem ész oda...

különben is, túl drágák ezek a rendezvények....

2011. aug. 6. 18:58
 14/19 anonim ***** válasza:
94%

Utolsó: ????????????????????????

Egyébként miért ne rendezhetnének fesztivált, ha akarok, én is rendezhetek egy sváb sörfesztivált, ha van rá pénzem meg kedvem. Kiváncsi lennék, hányan háborodnának fel egy sváb fesztiválon.

2011. aug. 6. 19:32
 15/19 anonim ***** válasza:
91%

Miért vennék el? Ez úgy mondod mintha minden fesztivál ami az országban van zsidó lenne, vagy legalább is zsidó pénzelésű. Úgy tudom a Magyar Sziget pont ezen a héten van. Akkor meg mi itt a probléma? :)

2011. aug. 6. 23:02
 16/19 anonim ***** válasza:
91%

18:39

Ez tényleg vicclap:)

2011. aug. 6. 23:08
 17/19 anonim ***** válasza:
93%

Csakhogy én is hangot adjon eme kiejlentésednek. Elég nagy a Magyar Köztársaság területe, hogy találj elég helyet a te fesztiválodnak is ;)

Am igen, ők fizetik

Béke veled! السلام عليكم

2011. aug. 6. 23:09
 18/19 anonim ***** válasza:
Nem csak a zsidók pénzelik zsidó pénzből, sokan mennek oda műsort nézni értelmes, de nem zsidó emberek is, akik szeretnének némi kultúrát megtapasztalni élőben, mert sajnos a magyar szigeten, stb. fesztiválokon nem jutnának hozzá, vagy elvenné az önfeledt kikapcsolódástól a kedvet a bunkó emberek sokasága.
2011. aug. 7. 10:43
 19/19 anonim ***** válasza:
Tényleg a zsidók pénzelik? Báááz én azt hittem, hogy Ahmadinezsád és Irán van e mögött is.
2011. aug. 7. 11:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!