Ki fizeti majd 500 ezer honosított külhoni magyar nyugdíját?
Ez miért jogtalan?
Az talán nem munka, amit ott elvégzett?
Egyébként meg az adófizetők fizetik, mint oly sok minden mást.
Nagyon rosszindulatú, tendenciózus és buta kérdés. Biztos vagyok benne, hogy az MSZP aktivistája vagy.
Magyar nyugdíjat az kap, aki magyar munkavállalóként megy nyugdíjba - ehhez hozzávették a korábbi éveit is. Az 500 ezer (most csak 90 ezer) külhoni magyar, aki magyar állampolgárságot kap vagy fog kapni - azok közül egy se fog kapni magyar nyugdíjat, hiszen nem dolgoztak és valószínűleg nem is fognak dolgozni Magyarországon. Az állampolgárság és a nyugdíj az két külön dolog.
Szégyelld magad !!
Kedves 17.42!
Akkora gsatulációm van számodra amekkorát mostanában nem fogsz kapni,bár ez ne legyen kizárva.Én is biztosra veszem,hogy ez az eggyemás az MSZP-nek csahosa. Az meg márcsak azért is gyűlöletes az igaz magyarnak,mert az MSZMP-ből lett vagyis azokbol akik gyílkolták saját fajtájukat idegen érdekekér,még koholtádak szerint is
A jogban nem vagyok otthon,de van valamelyes élettapasztalatom,s mert nagyonis a témába vág ime: 1962-ben,mint fiatal szaki Budán a RÁDIÓTECHNIKAI GYÁRBAN dolgoztam ahol feltünt nekem egy nagyon idős bácsi,s rákérdeztem:
- Hogy-hogy még mindig tetszik dolgozni?!
- Én romániából települtem át,mert a fiam,meg a menyem rávettek,hogy adjam el ottani házamat, hogy ők vehessenek itt,s majd ők eltartanak. (csládi bonyodalom) Rossz lépés volt. Az öregnek mennie kellett,nem tartották el. Nyugdilyat épp azért nem kapott,mert Romániában dolgozott.Ahoz,hogy Magyarországon jogosult legyen nyugdílyra,a minimumot 10 azaz tíz évet kellett ledolgoznia..Sajnáltam az öregez,hogy így járt,de jó,hogy elmondta. Így legalább bizonyítani tudom hogy most is HAZUDOTT ez az mszp-s,MINT AHOGY MINDNYÁJAN HAZUDNAK.
ide komplett idióták írogatnak és mégis én vagyok lepontozva...
hogy jönnek ide a komcsik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!