Ha a Fidesz börtönbe akarja küldeni az mszp-seket mert növelték az államadósságot 2002-2008 között, akkor maguk is mehetnek rögtön utánuk?
" Nem gondoltam volna, hogy a neten egy anonim oldalon is akkora sikerem lesz, mint az életben,"
Pedig ez nem meglepő, az ember nem tudja levetkőzni a saját egyéniségét a neten sem. Akit az életben utálnak, itt is fogják.
"A folyamat még csak most veszi majd igazán a kezdetét, ennyi idő alatt kár lenne végleges következtetéseket levonni. Ahogy már írtam is, várjuk ki a végét."
Mintha csak Rákosit hallanám..
kolopele
Hát ne tántorodj el. Azt hiszem nagyon rosszul ismernélek (már amennyire ismerlek), ha azt hinném, hogy ennyitől te eltántorodsz. Ennél te sokkal konokabb vagy - ami egy JÓ tulajdonság. (A végén még kiderül, hogy nem is vagy te annyira fekete :-D)
Természetes, hogy neked is mások a szempontjaid, meg nekem is. És az is, hogy az ember mindig azt hiszi el, amit SZERETNE elhinni. Te is, én is... Én inkább azt tartom problémának veled és sok más fideszessel kapcsolatban is, hogy vakon, kontroll nélkül hiszitek azt, amit szeretnétek, amiben bíztok. És ez viszont nem jó.
Én soha nem tudtam így hinni, mindig volt bennem kétely - bár szakmámból fakadóan ez azt hiszem, természetes. Csakhogy emiatt engem mindig érdekelt az "árnyékosabb" oldal is, azaz hogy mi történik a színfalak mögött. És szintén a szakmám miatt meg is kapom ezeket az információkat. És látom, és tudom, hogy mennyire vesz minket körül a hazugság, és a színjáték. Nemcsak az elmúlt 8 évben - de sajnos most is.
Pedro
de gazdasági világválság volt könyörgöm...
haggyad már..
hagyni kellet volna hogy az ország becsődöljön nem tízezer millliárdokat felvenni..
amikor meg a válság véget ért volna kitísztítani kellet volna mindent!
de ezt mszps fanoknak hiába mondom..
23:56
Szerintem ezt te sokaknak hiába mondod, nem csak az MSZP-seknek. Egy csőd SOHA, SEMMIKOR nem jött volna, nem jönne jól az országnak. Amennyi megbecsültségünk, szavunk, hitelességünk van a világban, azt rögtön lenulláznánk egy csőddel.
Már elnézésedet kérem, de ez egy marhaság.
Pedro
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!