Miért van az, hogy a diplomás lenézi a fizikai munkást és a fizikai munkás pedig lenézi a diplomást? Tisztelet a kivételnek. (lehet a kivétel a több, de amit írtam az előfordul)
"az önkormányzati lakás? az minek a következménye?"
nem csak cigányok kapnak önk.lakást
"a devizahitelesek le vannak sz*arva, de a cigány az máig ingyen kap házat meg lakást"
Épp most fognak új lakásokat építeni Ócsán...
Nem feltétlenül fog ingyen lakást kapni
Egyébként a deviza hiteleseknek milyen jogon engedjék el a tartozásukat?
vagy ez már nem szúrja a szemed, csak a cigányok?
Nálunk a környéken nem igazán tudom felsorolni hány faluban kaptak csak cigányok házat, a magyar meg semmit.
A devizahiteleseknek meg olyan jogon, mint ahogy a cigány is megkapja a lakást.
Vagy ez már zavar??
De tudom rasszista vagyok, mert zavar, h nekem meg kell dolgoznom azért, amit ő csak úgy megkap,ráadásul az én adómból.
Téged ez nem zavar?
vagy talán te is csak úgy kaptál ilyen lakást?
kíváncsi vagyok mire fel véded őket ennyire:)
"kíváncsi vagyok mire fel véded őket ennyire:)"
arra fel, mert lakást nem minden cigány kap. amelyik kap, az előtte valami piszkos putriban lakott.
az, hogy te mit látsz a kis mikrokörnyezetedben, nem mérvadó országosan.
"De tudom rasszista vagyok, mert zavar, h nekem meg kell dolgoznom azért, amit ő csak úgy megkap,ráadásul az én adómból. "
Nem
rasszista vagy, mert egy népcsoportot kompleten bélyegzel meg.
Amiatt, hogy téged zavar, hogy más szükséglakásokat kap, nem vagy rasszista, csupán tájékozatlan.
Nem minden cigó kap annyi segélyt, hogy rögtön fuxokra költse. Igenis tényleg vannak mély szegények.
Mind magyar, mind cigány között.
Tájékozódni kéne, nem gyűlölködni.
"mégsem tartunk sehol ill. nem "találják" ki a fejlődés irányát, mivel nem biztos,hogy Ők rendelkeznek a bölcsek kövével."
De azért a legtöbb innováció, fejlődés, a magasabban képzett emberekhez fűződik.
"Amiatt, hogy téged zavar, hogy más szükséglakásokat kap, nem vagy rasszista, csupán tájékozatlan. "
Szal miért is kap a cigány szükséglakást?
Én azt mondtam h zavar, h csak a semmire kap lakást még én hiába kerülnék az utcára nem kapnák szükséglakást!
Na erre adj már választ, h mi alapján kap ő szükséglakást?
Főleg úgy, h egy hónap múlva lebontja meg leéli az egészet?
Mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!