Hogyan vélekedtek a Karácsony Gergely által megfogalmazott technikai koalíciótóról a három ellenzéki párt között?
11:59
"Szerintem abban mind a három ellenzéki párt egyetért, hogy progresszív adózásra van szüksgé, vissza kell állítani az A.B eredeti jogköreit, és a médiatörvényben van egy két sarkalatos pont amivel egyik ellenzéki párt sem ért egyet."
Mondom. Voncsi leül Gyurcsival és Schifferrel és megdumcsizzák, hogy lesz.
Abban a pillanatban a fél tagság kiválik az "árulóvá" vált Jobbikból, és a fél tagság kiválik a "fasisztákkal kokkettáló" MSZP-ből.
Mondom, nem az egész. Csak a fél :))))
Voncsi meg örülhet, ha élve megússza a kalandot, mert a szavazói között vannak elég elborult arcok, akikről el tudom képzelni, hogy részegen nehéz tárgyakat is eldobálnak dühükben.
"Persze nyilván nem lenne egyszerű kivitelezni a dolgot, de én a helyedben (ha csak nem vagy kormánypárti képviselő) azért nem örülnék annyira az ellenzéki pártok eltűnésének."
Nem tűnnek el, max. annyit taktikáznak, hogy egyik se jut be a parlamentbe :))))
"Mondom, ez egy jó terv, mert a Jobbik és az LMP teljes megsemmisülését hozná. Nem lenne kár egyikért sem."
Én erre reagáltam az előző hozzászólásomban, olvassatok már előzményeket..... Egyébként ha az Áder Jani által az EP-ben megírt választási koncepciót fogja elfogadni a parlament, akkor hiába indulhat több párt a választásokon, a mindenkori győztesnek akkora többsége lesz a parlamentben, hogy a többi hozzá se tud majd szólni a törvényhozáshoz. (pont mint most) Ergo egypártrendszer lesz, csak nem a klasszikus formában.
Nem reagáltál. Ilyet írtál:
"De szerintem minden csak kommunikáció kérdése."
Már hogy a fenébe lenne minden csak kommunikáció kérdése? Nőj fel.
"Nem tudom, hogy te milyen világban élsz, de ebben a világban minden a marketing mixen múlik."
És szerinted a marketing-mix csak kommunikáció?
Marketingből egyes vagy, ősszel jöhetsz pótvizsgázni.
"Egyébként a marketing szinte minden, vagy lehet, hogy minden aspektusa kommunikáció a potenciális ügyféllel"
Nézz már utána a marketing-mix elemeinek, ne égesd már magad, rossz nézni.
17:57
Ja, szóval szerinted minden kommunikáció?
Végül is igaz. Ha adok egy pofont, az is kommunikáció, ha nem adok, az is kommunikáció (ugye közhely, hogy nem lehet nem kommunikálni).
A termék is kommunikáció, az ár is kommunikáció, amikor kisüt a nap, akkor a nap kommunikál az emberiséggel, amikor esik az eső, akkor a felhők kommunikálnak a földdel stb.
Jó, akkor a világon minden kommunikáció.
Viszont így meg teljesen tartalmatlanná válik az az állításod, hogy minden a kommunikáción múlik. Ha ugyanis kommunikáció = minden, akkor persze hogy a minden a mindentől függ.
Az ég is kék? A fű is zöld? Biztosan, de ezek nem túl nagy felismerések.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!