Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szólnátok egy olyan...

Mit szólnátok egy olyan törvényhez, hogy csak az költözhet külföldre, aki előtte visszafizet a magyar államnak minden pénzt, amit születésétől fogva az költött rá?

Figyelt kérdés
2011. júl. 28. 11:16
1 2
 11/16 ava87 ***** válasza:
100%

Na igen, megnézném, hogy az állam költött-e többet rám, vagy én az államra.

Különben meg mégis hogy lenne ez kivitelezve? Mi számít költözésnek? EU-n belül vígan lehet mozgolódni az embernek, ha én teszem azt, átmegyek Németországba, vagy Spanyolországba, vagy bárhova, senki nem fogja megkérdezni, hogy miért megyek oda, mikor jövök vissza. És ha már kint vagyok, és nem fizetek, akkor mi lesz?

2011. júl. 28. 18:26
 12/16 A kérdező kommentje:

"EU-n belül vígan lehet mozgolódni az embernek, ha én teszem azt, átmegyek Németországba, vagy Spanyolországba, vagy bárhova, senki nem fogja megkérdezni, hogy miért megyek oda, mikor jövök vissza. És ha már kint vagyok, és nem fizetek, akkor mi lesz?"

Valamilyen szintű "vasfüggöny" is kell pl. feltételhez kötött útlevélkapás, és kiutazás előtt kilépési vízum igénylése.

2011. júl. 28. 18:52
 13/16 ava87 ***** válasza:
91%
De hát ilyen nincs. Nem kell útlevél, tehát feltétel sem kellhet hozzá. Vagy hogy gondoltad, kilépnénk az EU-ból is? Csak azért, hogy az emberek ne tudjanak máshova költözni?
2011. júl. 28. 19:20
 14/16 A kérdező kommentje:

"Vagy hogy gondoltad, kilépnénk az EU-ból is? Csak azért, hogy az emberek ne tudjanak máshova költözni?"

Kilépünk az EU-ból, de helyette belépünk a FÁK-ba.

2011. júl. 28. 19:40
 15/16 ava87 ***** válasza:
91%
Hát, akkor szólj, mielőtt ez megtörténik, mert kezdek csomagolni :)
2011. júl. 28. 20:23
 16/16 anonim ***** válasza:
Ez egy nagyon rossz törvény lenne. Egyrészt meggátolná, hogy a fiatal munkanélküliek külföldön próbáljanak szerencsét, másrészt meg erősítené a feketemunkát, mivel az állam az adón felül követelné vissza ezeket az összegeket.
2011. júl. 28. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!