Mit szólnátok egy olyan törvényhez, hogy csak az költözhet külföldre, aki előtte visszafizet a magyar államnak minden pénzt, amit születésétől fogva az költött rá?
Na igen, megnézném, hogy az állam költött-e többet rám, vagy én az államra.
Különben meg mégis hogy lenne ez kivitelezve? Mi számít költözésnek? EU-n belül vígan lehet mozgolódni az embernek, ha én teszem azt, átmegyek Németországba, vagy Spanyolországba, vagy bárhova, senki nem fogja megkérdezni, hogy miért megyek oda, mikor jövök vissza. És ha már kint vagyok, és nem fizetek, akkor mi lesz?
"EU-n belül vígan lehet mozgolódni az embernek, ha én teszem azt, átmegyek Németországba, vagy Spanyolországba, vagy bárhova, senki nem fogja megkérdezni, hogy miért megyek oda, mikor jövök vissza. És ha már kint vagyok, és nem fizetek, akkor mi lesz?"
Valamilyen szintű "vasfüggöny" is kell pl. feltételhez kötött útlevélkapás, és kiutazás előtt kilépési vízum igénylése.
"Vagy hogy gondoltad, kilépnénk az EU-ból is? Csak azért, hogy az emberek ne tudjanak máshova költözni?"
Kilépünk az EU-ból, de helyette belépünk a FÁK-ba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!