Ha az MSZP-re általábban "csak" az öregebb korosztály szavaz akor előbb utobb elkébzelhető, hogy még az 5%-os parlamentbejuási kűszőbbőt sem érik el?
A válasz írója 44%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 13:45
Hogy lenne már a Vona meleg, családja van. A Jobbikosok meg alapból utálják a b_uzikat. homárként nem hiszem, hogy elnök kehetne a pártban.
A google meg csak egy kereső, bármilyen értelmes szavakat írsz be, mindig dob ki valamit.
Pl. a Hitler szerette a zsidókat kifejezésre 174000 találatot ad (0,22 másodperc).
Ezeket pedig csak érdekességképpen érdemes megnézni, azt hiszem, a képek önmagukért beszélnek:
Mondjuk ez utóbbi hozzászólást nem értem. A kérdés: Ha az MSZP-re általábban "csak" az öregebb korosztály szavaz akor előbb utobb elkébzelhető, hogy még az 5%-os parlamentbejuási kűszőbbőt sem érik el?
Ehhez képest a válasz tényleg hülye.
11:57
"Ehhez képest a válasz tényleg hülye."
A kérdéshez képest tényleg értelmetlen (hülye) a válaszom (mint, ahogy a Tiéd is, szintén a kérdéshez képest).
Ha esetleg visszaolvasnál néhány kommentet és időrendi sorrendben összefüggéseibben néznéd, akkor megértenéd (legalábbis bízom benne).
20:33 <covenant>!
"lég hamar eljutottatok az MSZP-s nyugdíjasoktól a cigánybűnözésig."
Minden út romába (öhmmm...) Rómába vezet! :)
Bár mit is várhatna az ember ennyi agymosott mszp fidesz birkától.
A SZAVAZATI JOGOT MEG AZ ÖSSZES NYUGDÍJASTÓL EL KÉNE VENNI ÉS MINIMUM KÖZÉPFOKÚ VÉGZETTSÉGHEZ KELLENE KÖTNI.
Vagy inkább diplomához.
Te szavazhatnál???
Én igen!
Bár szerintem elég lenne a középfok is, nem kéne diploma. Ebbe természetesen beletartozna minden, ami a 8 általánosnál magasabb, tehát a szakmunkásvégzettség is. Nehogy már két általánost végzett cigányoknak legyeb ugyanolyan szavazati joguk, mint egy érettségizettnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!