Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » "A melegházasságok érdekében...

"A melegházasságok érdekében eltöröltetne egy törvényt Obama. " Magyarország miért visszafelé fejlődik ezen a területen? Mikor lesz hazánkban is hasonló kormányzati kezdeményezés?

Figyelt kérdés

A cikk:

[link]

2011. júl. 20. 23:22
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
47%
Üdvözlöm Obama kezdeményezését, ő egy igazi demokrata, humanista értékekkel bíró ember. Ezzel szemben a hozzászólók többsége homofób és rasszista. SZÉGYEN!
2011. júl. 21. 13:51
 12/23 anonim ***** válasza:
41%

A perverzióját mindenki tartsa a lakása 4 fala között, ne vigye ki az utcára, és ne nyígja ki, hogy normálissá nyilvánítsák azt. ENNYI.

Melegekre támaszkodni politikailag és társadalmilag ugyanolyan uszító és rossz dolog, mint a kisebbségre támaszkodni.

2011. júl. 21. 15:13
 13/23 anonim ***** válasza:
59%
Hogy miért nem fejlődik Magyarország (akár ilyen, akár gazdasági téren)? Az emberek miatt. Az a borzalmas keleti mentalitás, ami egy éve keveredik az ultravallásos értékek egyre jobban hangsúlyosabbá válásával megakadályozza, hogy ilyen és ehhez hasonló törvényeket lehessen bevezetni. Nem vicc amikor azt mondják, hogy gondolkodásmódban 30 évvel vagyunk (illetve vagytok) a nyugatiak mögött. Én megmondom őszintén, nem bírtam elviselni azt, ami otthon folyik, és kiköltöztem Angliába. Ég és föld a különbség, pedig csak két órás út választ el otthonról. És egy konzervatív, hagyománytisztelő országról beszélek! Imádom Magyarországot, amint szabadságot kapok repülök haza, de sajnos számomra(!) az emberek többségének gondolkodásmódja, viselkedése élhetetlenné teszi.
2011. júl. 21. 15:51
 14/23 anonim ***** válasza:
59%

Szóval számodra elviselhetetlen az, hogy az embereknek elegük van a dekadenciából és a deviáns viselkedésből? Minden hülyeségnek van határa, és az emberek türelme már igencsak véges ezen társadalomromboló dolgok miatt! Megmondtuk már: a személyes szerelmi furcsaságait tartsa mindenki a lakása 4 fala mögött, ne vigye az utcára, ne reklámozza, mert egyrészt zavaró, másrészt csak az ő dolga!

Nekem spec abból van elegem, hogy b*zikat, str*c*ket és r*bancokat mutogatnak a tévében, azt súlykolják az emberekbe, hogy a kivagyiság a legfontosabb dolog, hogy nem kell melóznod a jobb életért, lehetsz nyugodtan egy csaló, szemét gazember, úgysem kapcsolnak le, bárkin büntetlenül átgázolhatsz, mert a közösség nem vet ki magából, és hogy normálisan dolgozni akaró emberek nyomorognak, míg a naplópóknak aranyéletük van! (gondolom, az utóbbi kettő téged is zavart, azért mentél ki)

Nem az a baj, hogy ők mások, hanem azzal, hogy ezt reklámozzák, és ezzel együtt olyan dolgokat kérvényeznek maguknak, ami megengedhetetlen - az egyneműek házasságát és az örökbefogadást. Nem értem, miért akarnak házasodni, mikor élettársi viszonyban is élhetnek már, és a jog biztosítja így is pl. az egymás után való öröklést.

2011. júl. 21. 16:31
 15/23 anonim ***** válasza:
57%
*naplopók
2011. júl. 21. 16:32
 16/23 anonim ***** válasza:
11%

Nana, nehogy azt hidd hogy azért költöztem el, mert otthon nem házasodhatnak a homik. Valójában rohadtul nem érdekel a téma, felőlem az házasodik aki akar. Én nem erről akartam véleményt formálni, mert a kérdés arról szól, hogy Magyarországon mikor fog a kormányzat ehhez hasonló törvényt hozni, erre írtam, hogy amilyen a mentalitás ott, nem a közeljövőben.

Nem tudom mire föl ez a kirohanás a dekadencia és deviancia ellen, remélem nem hiszed, hogy Londonban a Trafalgar Square-en pasasok nyalifalizzák egymást a nap 24 órájában, vagy éppen Sodom és Gomorrah az összes angol, francia, német település. Nem erről van szó, de szerintem te is tudod. Hanem arról, hogy ha itt meghallod valakiről, hogy homokos, akkor nem az lesz az átlag reakció, hogy "fúúj undorító, miért nem költözik el egy lakatlan szigetre a hülye b*zi", hanem esetleg egy "igen? nem is gondoltam volna". Persze ez a nagy átlag, azért itt is vannak szélsőségesek, de miért ne lennének.

Elég rég nem követem a magyar tévét, így fogalmam sincs milyen striciket mutatnak benne, talán így van. És? Ha nem nézné senki, akkor nem mutatnák, ez az egyik. A másik, hogy épp erről beszélek: ha látunk egy stricit, egy k*rvát, egy b*zit, akkor miért gondoljuk, hogy mindenki olyan, aki kicsit más, mint az átlag? Az általánosítás a tipikus jellemzője a keleti mentalitásnak, ami elüldözött otthonról. És nem a megélhetés miatt jöttem ki, mert a diplomámmal otthon is az ottani átlag feletti színvonalon élhetnék, bár itt kétszeresét kapom, de mindegy, ez nem lényeg.

A házasságról meg nem akarok vitázni, mert ahogy mondtam, nagyon nem érdekel a téma.

2011. júl. 21. 20:48
 17/23 anonim ***** válasza:
57%

Jó, te kintről simábbnak látod a dolgokat, mint az itt lakók. Ennyi.

A különbség az, egyébként, hogy ott tudják a sorból kilógók, hogy megvan a határa a baromságnak; amint túllőnek rajta, rendbeszedik őket keményen (nem véletlen pl., hogy a németek meg az angolok ide járnak balhézni a focimeccsekre, mert otthon megverik őket a rendőrök, mint kocsis a lovát).

Itt meg még nekik áll a világ.

Mondtam már amúgy, de mégegyszer leírom: nem magával azzal van a baj, hogy homokosok vannak, hanem azzal, hogy erre még büszkék is, és reklámozzák. Ne mutogassa, ne virnyákoljon, hallgasson és normálisan éljen, feltűnési viszketegség nélkül. ENNYI.

2011. júl. 21. 23:09
 18/23 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem a többségük úgy él. Én legalábbis nem láttam még meleg párt úgy viselkedni az utcán, mint ahogy egy hetero pár. Ugyanis akármennyire elfogadó is egy társadalom, azért az iratlan normák még mindig léteznek. Viszont a házasságkötést néhány vendégen és az anyakönyvvezetőn kívűl nem sokan látják, így nem tudom, hogy az miért lenne magamutogatás.
2011. júl. 22. 14:16
 19/23 anonim válasza:
0%
mivel az nem egy betegség és nem is lehet melegnek születni ezért nem is szabadna házasodniuk de az amerikai kormány beparázott hogy ott is olyan lesz mint az andrási úton így inkább haggyák XD
2011. júl. 28. 22:16
 20/23 A kérdező kommentje:

22:16!

Az USA-ban több városban rendeznek a hazainál jóval "színesebb" melegfesztivált, mégsincsenek olyan primitv ellentüntetők, mint hazánkban. Emellett ott az ilyen rendezvényeket mindenki egy buliként fogja fel, függetlenül, hogy hetero vagy meleg az illető. Szóval nem hinném, hogy Obama az Andrássy úti felvonulás miatt engedélyezné a melegházasságot.

2011. júl. 28. 22:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!