Mégis minek kellett a pártokat SZÍN szerint
megkülönböztetni?
Figyelt kérdés
Nem értek a politikához, nem is érdekel, csak nem értem miért találták ki, hogy az MSZP vörös legyen a Fidesz narancssárga...
Múltkor narancssárga póló volt rajtam, nem is fideszes, semmi köze nem volt a Fidesznek, és ismerősöm aki MSZP-s az meg megkérdezte: "Mi van, fideszes pólót hordasz?"
Komolyan mire jó ez a szín szerinti megkülönböztetés.
Persze az embereket TILOS bőrszín szerint megkülönböztetni, mert az ugye rasszizmus.
Akkor a politikába minek tették ezt be?
2011. júl. 20. 11:47
1/10 anonim válasza:
1, Mert más különbség nincs is.
2, Ismerősöd hülye.
2011. júl. 20. 11:57
2/10 anonim válasza:
Fogalmam sincs,de nagy baromság..-.-"
2011. júl. 20. 12:00
3/10 anonim válasza:
ez épp olyan, mint amikor márc 15.-én kis kokárdámat kiteszem (nem a politika miatt, hanem a hősi halottak emlékére, tiszteletből), és az utcán végigmenve lángoló tekinteek merednek rám, és egyből rohadt fasiszta vagyok
2011. júl. 20. 12:10
4/10 anonim válasza:
"Múltkor narancssárga póló volt rajtam, nem is fideszes, semmi köze nem volt a Fidesznek, és ismerősöm aki MSZP-s az meg megkérdezte: "Mi van, fideszes pólót hordasz?" "
Én is kérdeztem már meg ismerőstől. Persze az talpig narancssárgában volt, tudom róluk, hogy fideszesek, sőt egész nap csak a hírtv megy.
2011. júl. 20. 12:58
5/10 anonim válasza:
azért kellettek ezek a színek, meg a piktogramok is, hogy az analfabéta emberek is tudjanak szavazni. ez van. elég szomorú.
2011. júl. 20. 13:31
6/10 anonim válasza:
igen, én gyakran vagyok szavazóbizottsági tag. és hát...siralmas, szavazatok összesítésénél olyanokat látok. kipipálják a rubrikát, bekarikázzák, kisatírozzák, annyi esze nincs baz+ hogy a 100x kiirt "két egymást keresztező vonalat" tegyen a helyére, de megy szavazni, mert ő az éééééész
2011. júl. 20. 16:04
7/10 anonim válasza:
"kipipálják a rubrikát, bekarikázzák, kisatírozzák, annyi esze nincs baz+ hogy a 100x kiirt "két egymást keresztező vonalat" tegyen a helyére, de megy szavazni, mert ő az éééééész"
És elfogadjátok ha bekarikázza?
2011. júl. 20. 19:42
8/10 anonim válasza:
természetesen nem. Csak az a szavazólap elfogadható, amelyen 2 egymást keresztező vonal van a rubrikában. minden más érvénytelen szavazat.
2011. júl. 21. 08:44
9/10 napietus válasza:
azért, mert sajnos olyan iq-light embereknek is van szavazati joguk, akiknek színkódolni kell a dolgokat, hogy tudjanak különbséget tenni. piktogrammok, színek, logók, így tájékozódnak a világban :D:D:D amúgy meg olyan, mint pl. egy márkajelzés, hogy pepsi a kék-piros, vagy egy csapat színe, hogy pl. a fradi a zöld-fehér.
2011. júl. 22. 00:27
10/10 anonim válasza:
Mert a feher ing, es fekete melleny."FELELEMKELTO"
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!