Akkor a most GYED-en lévők mehetnek vissza dolgozni júl.1-től?
Gyes és gyed időtartamának 2 évben történő maximálása átmeneti időszak biztosítását követően
-Ez a tervezett szöveg. Majd ha törvénybe kerül derül ki.
Lehet 1 év GYED és 1 év GYES is. Szerintem még ők se tudják pontosan.
Hát én is ezért paráztam. Nekem sincs akire bízhatnám a babám kisvárosban lakunk, anyósom dolgozik, ő is örül hogy van még munkája, anyukám sajnos már nem él, apukám nemsokára tölti a 70-net,tehát már ő rá sem lehet számítani egy egész napos felügyelettel, após meg egy alkoholista.
A párom eljár vidékre dolgozni.
Ez van. Csak a bölcsi marad.
A főnökömmel már beszéltem hál istennek ő vár vissza, de nagyon sajnálom a pici lányomat, a szivem szakad meg ha rágondolok, hogy kiadjam a kezemből. szinte összenőttünk, nagyon anyás. Nem beszélve rólla, hogy még szoptatom is és ha közösségbe kerül biztos összeszed minden nyavaját, ami miatt megint otthon kell maradni, és lássuk be ezt a munkaadók nem szivesen veszik. De a törlesztő részletet a lakásra fizetni kell.
Én nem tudok megfizetni egy bébiszittert, ennyire nem állunk jól.
Azért a honatyák is gondolkodhatnának egy kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!