tudatlanság is rulz, legalább nézz utána a szó jelentésének mielőtt vagdalkozol :)
2011. júl. 19. 21:12
12/21 anonim válasza:
Közgazdász vagyok, ne akarj meggyőzni arról, hogy a fizetésem 90%-át fizetem be adóként, mert nem így van.
Demagógiát meg azért írtam, mert ekkora hülyeséget csak az hihet el, akinek elégszer elismételték.
2011. júl. 19. 21:36
13/21 anonim válasza:
Pedig ha közgazdász vagy, akkor tényleg értened kellene a pénzfolyamatokhoz! Hogy mekkora jövedelmet kell előállítanod ahhoz, hogy a cég ahol dolgozol kifizesse a közgazdász béredet. És mire azt megkapod, addigra mennyi adó, járulék folyik be az államkasszába(feltételezve hogy a cég nem csalja el). Illetve amikor te elköltöd a nettó béredet egy többször feldolgozott termékre akkor a gyártás során adódó többszörös költségek adóvonzata után még a hozzáadódó nyereség(aminek szintén van vonzata) után is fizetsz forgalmi adót!
2011. júl. 19. 22:21
14/21 anonim válasza:
De ennyire képtelen vagy belátni a hülyeséged? Előadhatod nekem, de teljesen felesleges. A te elméleted szerint ha valaki fizetése bruttó 300 000 forint, akkor a nettó fizetése 30 000 forint. Ez szerinted helytálló?
Nem, 300 000 forintos bruttó fizetésnél 185 000 forint körül van a fizetésed. Igen, még így is sokat vonnak le, de nem 85-90 %-ot.
2011. júl. 19. 22:34
15/21 anonim válasza:
Ha még azt sem veszed észre hogy nem ugyanazzal a személlyel vitázol, nem is ugyanarról, akkor a te agyaddal van a baj!
2011. júl. 19. 23:24
16/21 anonim válasza:
Magyarán nem vagy értelmes vitapartner. A diplomád és a tudásod is megkérdőjelezendő.
2011. júl. 19. 23:25
17/21 anonim válasza:
Akkor igazad van, te tudod jól, hülye vagyok.
2011. júl. 20. 00:25
18/21 anonim válasza:
A válasz írója 69%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 23:24
ez lényegtelen, ugyanis te is a hülyeséget állítók táborát gyarapítod.
2011. júl. 20. 01:14
19/21 anonim válasza:
Szerintem igaza van. Gondoljátok már végig, hogy mennyiszer lehúzza az állam a folyamatokat, például mire egy kenyeret megveszel. Ő onnan számolja, és hogy mennyi kenyeret kell eladni ahhoz, hogy meglegyen egy pék bére, és még a pék béréből is adózik a cég is meg a pék is, illetve vásárláskor áfa ésatöbbi. Ehhez nem kell diploma hogy ezt felfogjátok!
2011. júl. 21. 17:03
20/21 anonim válasza:
*meg kell termeszteni a búzát, még a tyúkot is fel kell nevelni ami megtojja a tojást idővel, de ezt a végtelenségig lehet sorolni a kemencefűtésen át az eladó fizetéséig, bolt fenntartása, a szállítás költsége... Százakárhány forint a gázolaj termelői ára, a többi az államkasszába vándorol a 370 forintos fogyasztói árból!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!