Orbán megoldja a cigánykérdést?
Figyelt kérdés
2011. júl. 17. 19:48
11/22 anonim válasza:
hol?
a IV. Béla Tervben?
Majd biztos önként rohannak autópályát építeni a Jobbiknak...
Tele van egy rakás önellentmondással az a program...
12/22 anonim válasza:
A cigány kérdést már évszázadok óta nem tudja senki sem megoldani. A lényegi kérdés a közösségük eltérő gondolkodásából fakad. Ha visszatekintünk a történelemre, láthatjuk, hogy a számtalan integrációs kísérlet mind kudarcot vallott. Tudni kell azt is, hogy itt most és régen is a szavazatokért folyik a küzdelem. A Jobbik legalább próbálkozik valamivel. Az embernek úgy tűnik, hogy kormányköröknek mintha érdeke lenne az ellentétek szítása. A nem cselekvés is cselekvés. Szerintem a cigány kérdés helyett az együttélésre kellene a hangsúlyt helyezni és ennek megteremteni a törvényes hátterét. Véleményem szerint a mostani kormánynak sajnos nem ez a valódi célja.
13/22 anonim válasza:
A válasz megírásának időpontja: ma 20:40
ennek most akkor mi a lényege?
14/22 anonim válasza:
Orbán előbb a Magyarok ellen tenne, mint a cigányok ellen..
15/22 anonim válasza:
Hogyan oldaná meg, amikor ő is cigány...
17/22 anonim válasza:
Én megtudnám oldani egy nap alatt....
18/22 anonim válasza:
Orbán egy pozitív, egyjegyű, egész számokból álló összeadást sem tudna megoldani, nemhogy a cigánykérdést.
19/22 anonim válasza:
Nem hinném hogy valahogy is meglehetne oldani, hisz kitoloncolni az országból nem hinném hogy jó ötlet lenne.. európai unió egyből tenne valamit ellene..:/ bár örülnék ha cigánymentes országban élhetnénk.
20/22 anonim válasza:
szerintem ki lehetne őket toloncoltatni...Fr.o. is megtette, nekünk is lehetne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!