Ki melyiket választaná az orvosok, rezidensek, nővérek, ápolók helyében?
A,
-Magyarországon
de:
-Alacsony fizetésért (Európában nálunk a 2 legalacsonyabb a fizetés) -> amiből következik a nem olyan nagy életszínvonal
-Sok munkaóra (Európában nálunk dolgoznak a legtöbbet)
-Kisebb (vagy szinte nincs) megbecsülés
-Rosszabb munkakörülmények
B,
-Külföldön
de:
-Magasabb fizetésért -> amiből következik a jobb életszínvonal
-Kevesebb munkaóra
-Megbecsülés
-Jobb munkakörülmények
Ugye ezek a lehetőségek állnak az orvosok, rezidensek, nővérek, ápolók előtt.
"Mit értesz az alatt, hogy jobb megbecsülés?"
Nem írtam ily4t. Én azt írtam, hogy itthon kisebb megbecsülést kapna vagy nem is kapnak. Kint meg kapnak megbecsülést.
Nincs olyan, hogy jobb megbecsülés. Inkább jobban megbecsülik.
gratulálok azoknak az idióta rabszolgáknak akik az A-t választanák!
Teljesen, egyértelműen, világosan, gondolkodás nélkül, reflexből,azonnal BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB!!!
persze majd itt a gettóban mi?!! HAHAHEehaHAIIHÁÁHUHIHÁHAA!!
Nem is kell ezen gondolkodni :BB
Mézesmadzag a 600 fő(akinek kis alamizsnát adnak) amikor 1500an vannak ,és minden évben ez csak szaporodik.
Minden kivel ezt csinálja a mostani kormány(tüzolt.rendőr.
közalk. / mikor lesz ennek vége??
Amikor ellenzékben volt a fityisz,miért engedték , hogy szétlopják az országot??Most már nagy a baj!!az emberek
követelődznek !
Gondolkodjunk gyakorlatiasan. Emberek vagyunk. Évtizedek óta ígérik, mindegyik párt, hogy jobb lesz. Jobb lett? Arra hivatkoznak, hogy nincs pénz. Pedig van. Csak nem arra költik, amire a társadalomnak igénye lenne. Igen magas az államadósság. Az más kérdés miért. Ennek ellenére rengeteg zsíros (öltönyös) állás van, akinek havi 1-2 millát kifizetnek például vezetőknek adott osztályon, adott kórházakban, polgármestereknek, politikusoknak és környezetének stb.
Az orvos-nővér legalább dolgozik, sokat, életet ment. Elvárni tőle, hogy csak vért lásson, belső szerveket vagdosson, nyiszáljon havi megalázó bérért (hálapénzrendszer más téma, de idevágó is, ez igaz) a családja mellett.....namost őszintén?! Te bevállalnád?
Egy darabig tudnád tartani a látszatot, de idővel megfásulnál, kipárologna az ÉLET belőled. Nézz csak sok honfitársad szemébe jó méllyen. Az orvosok, nővérek, továbbmegyek, mindenki aki szakmában vagy egyáltalán dolgozik, ember IS és nem csak egy fogaskerék a gazdasági rendszerben. Élni szeretne, boldog lenni, szeretné ha megbecsülnék őket, egymást.
Elmennek? Menjenek.A kinti fizetésből vissza is tudják fizetni a taníttatástukat, így korrekt is volna. Évek telnek el és nincs érdemi változás a valóságban. Persze, hogy úgy fog dönteni, hogy megy. Nem merem elítélni őket, mert beleláttam, abba, amit és ahogyan tesznek. Persze sok szemét és léleknélküli orvos is van. Már elnézést! Én a fiatalabb, emberséges és szakmailag jó orvosokat védem.
Úgy tűnik össze kell omlania ennek az egész kupinak ahhoz, hogy a sok vérszemet kapott vezető, aki vizet prédikál végre eltakarodjon és ne szívja tovább az emberek vérét. Persze az összeomlásig még keserves az út....., de mi akartuk. Írkálhatunk ide, bárhov, kiírhatjuk magunkból, de NEM lesz változás, majd csak ha omlik az egész. Aki olvasta Az Alapítvány sorozatot az könnyebben érti miért. Szerintem ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!