Igaz ez a hír? Az únio hozzott ilyen határozatott?
Figyelt kérdés
Egy olyan cégnél dolgozom, ahol 4-műszakos munkarend van, de minden gyártósoron (tőbb gyártósor is van) hamarosan átálnak 3 műszakra. Senkit nem akarnak elbocsátani, új gépeket hoznak ahol a "felmaradt" emberek dolgoznak majd. Megkérdeztűk a főnőkséget mi ennek az egész átalakulásnak az oka, a válasz az volt,hogy az europaiúnio olyan határozatott hozott hogy a 4 műszakos múnkarendet meg kell szűntetni ahol ezt nem teszik ott a cégnek bűntetést kell fizetni. Igaz ez a hír , mert én erről sehol sem hallottam!2011. júl. 7. 19:45
1/3 anonim válasza:
Fizikai fájdalmat okozott elolvasni a kérdést. Amúgy nem tudom.
2/3 anonim válasza:
Van a végén egyérdekes rész:
"1Az Mt szabályai az EK jogszabályaival összhangban van – 2003/88/EK"
Hát, azóta lehet, hogy ez megváltozott...
3/3 anonim válasza:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!