217 százalékkal több öngyilkosság a tinik körében? Uramisten, mi történt?
Figyelt kérdés
"Döbbenetes adat jelent meg a Bors című napilapban: Rihmer Zoltán, a Semmelweis Egyetem pszichiáter professzora szerint egy év alatt 2008 és 2009 között 67 százalékkal nőtt a 25 éven aluliak között az öngyilkosságot elkövetők száma, a 15 és 19 évesek között pedig 217 százalékos a növekedés."2011. júl. 7. 11:06
1/25 anonim válasza:
Manapság nincs sok ideje a szülőknek a gyerekükkel foglalkozni, nem alakul ki köztük szoros kapcsolat, hogy elmondhassák, ha problémájuk van. Szerintem ez lehet a fő ok. Viszont nem hiszek az ilyen szennylapoknak teljesen.
2/25 anonim válasza:
az h jódolgukban nem tudnak mit csinálni. szülő nem foglalkozik vele, ő meg nem bír magának elfoglaltságot találni (hobbi, sport)
3/25 anonim válasza:
Ugyan... nem történt semmi extra. tudtátok, hogyha 2006ban megrohadt 2 krumplid a 100ból 2011ben pedig 6 a 100ból akkor a 300%os emelkedés a krumplirohadásban, pedig csak 4 krumplival több rohad meg...
5/25 anonim válasza:
Hát szerintem azért a Bors nem épp a legmegbízhatóbb hírforrás..
6/25 anonim válasza:
Az RTL híradóban is volt,meg az m1-en is.
7/25 anonim válasza:
a legtöbb eset mögött szerintem a többi gyerek kegyetlenkedése áll, ma már mindenért agyon piszkálják egymást a kölkök ha kicsit csendesebb vagy kövérebb vagy jól tanul kiröhögik megalázzák
évekig ezt elviselni nem mindenki tudja, aztán nem csoda ha az öngyilkosságot választja inkább.
8/25 anonim válasza:
Túl sok tananyag, iskolai rangi lemaradás, gondatlan szülök. Ennyi kell az öngyilkossághoz... :(
9/25 anonim válasza:
Beérett a neoliberalizmus gyümölcse.
10/25 anonim válasza:
"Beérett a neoliberalizmus gyümölcse."
A neoliberalizmus gazdasági kifejezés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!