Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A hypermarketekben beledaráljá...

A hypermarketekben beledarálják a parlagfüvet a kenyérbe, hogy mérgezzék a népet? A gyerek oltás és tápszer is méreg?

Figyelt kérdés
és a csecsemőknek a tápszer is méregadag, és a védőoltások is mérgek, hogy minden ember beteg legyen és nyomorult és a további kezelésekre még több pénzt kelljen kifizetni?
2011. júl. 5. 21:35
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
88%
Én ki is szoktam válogatni a kenyérből a barlangfüvet - mert nem akarom elrontani kenyérrel azt a természetes aromát, amelyet csak a vegytiszta barlangfű tud nyújtani számomra.
2011. júl. 6. 12:30
 12/12 anonim válasza:
0%
ha beletennék se lenne bajod tőle. A.többivel kapcsolatban meg inkább olvass a neten... Ajánlom a www.tenyek-tevhitek.hu oldalt... Szinte csak nálunk vannak akötelező oltások. Egy nyugati országban sincs. Dokim se tudja, h itt miért az. A tápszer helyett adj vízzel hígitott mézes tejet. Én fiam is azt kapja. 18 hónapos. De csak jó minőségű mézet! Házit. Nem tescosat... Vagy gyümölcsöket bele és.szürd le.
2013. máj. 28. 09:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!