Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek a magyar-kín...

Mi a véleményetek a magyar-kínai egyezményről?

Figyelt kérdés
2011. júl. 5. 20:31
1 2 3
 11/21 doboszoli ***** válasza:
100%

Bölcs Kormányunk még bölcsebb Vezére rájött arra, amit Kabos Laci bácsi megmondott olyan 40 éve: finggal nem lehet tojást festeni.

A kutya ugat, ám a karaván nem halad.

Ráeszméltek, hogy hangzatos szlogenekkel, parasztvakítással, előbb-utóbb tele lesz az eddigi fanok t.ke is.

Valamit lépni kellett. Ez etikailag erősen kifogásolható,

(hiszen 180°-os fordulat az eddigi eszmékkel szemben), de ezt felülírja a szükség.

Végre beláták, hogy lehetünk tökös csávók, de éhesen semmi értelme.

Én inkább pozitívan látom a kis sárgákkal való kapcsolatot.

2011. júl. 5. 22:03
 12/21 anonim ***** válasza:
66%
Az a véleményem, hogy ezzel megint jól megszívtuk. :)
2011. júl. 6. 06:35
 13/21 anonim ***** válasza:
49%
orbánc vajda az egyezséggel jól megszedte magát, idejön majd a sok kis sárga te füstöli majd a levegőt rákkeltő anyagokkal, munkahely nem lesz mert úgyis kinaiak fognak ott dolgozni. Vagy dolgozhatunk majd nekik mint a rabszolga semmi pénzért a saját országunkban!!!
2011. júl. 6. 09:46
 14/21 doboszoli ***** válasza:

Mielőtt egy nyelvész rámkötne:

Tudom, hogy a "belátták" szónak alanyi jogon kijár a két "t", csak elgépeltem.

2011. júl. 6. 14:12
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Az első válaszoló által beírt egyik idézettel értek egyet. Miszerint a kommunisták nem tűntek el, csak átkeresztelkedtek. Pont Orbán Viktor a megfelelő példa rá.
2011. júl. 6. 15:10
 16/21 anonim ***** válasza:

15:10

Keress rá a Rózsadombi 13-as paktumra. A 8. pont nagyon érdekes.

2011. júl. 6. 15:28
 17/21 anonim ***** válasza:

15:28!

Hallottam róla. Tudok róla.

2011. júl. 6. 15:32
 18/21 anonim ***** válasza:

Ezek után megkérdezem, hogy te voltál szavazni, vagy mész legközelebb?

Akiknek meséltem erről, azoknak a nagy része még mondja, hogy menni fognak... :(

2011. júl. 6. 17:58
 19/21 anonim ***** válasza:

2014-ben szavazni menni annyi értelme van, mint 1952-ben. Átkozottul mindegy. Úgy is csak kommunisták lesznek hatalmon. Ezért nem megyek.

Remélem kétszer akkora balhé lesz itt, mint amilyen 2006-ban volt.

2011. júl. 6. 18:35
 20/21 anonim válasza:
Sokan mondtátok, hogy mekkora fordulat, hogy az antikommunista Orbán Kínával alkudozik. Azért azt szeretném megjegyezni, hogy ha ideológiájában valóban az is, gazdaságilag Kína már rég nem nevezhető egyértelműen kommunistának, és ez nagyon fontos dolog. Kína gazdasági értelemben jelenleg valahol a szocializmus és a kapitalizmus között áll, és nagyon úgy néz ki, jelenleg ez a legsikeresebb modell. A Szovjetunió a '80-as években már egyértelműen egy bukott gazdasági rendszert képviselt, ez most azért messze nem ugyanaz. Sokáig Kína is így működött, és amíg ez így volt, hiába voltak már akkor is majdnem egymilliárdan, sehogy nem jutottak előrébb. Persze Orbánnak elsősorban az ideológiával van problémája elviekben, tehát ebben teljesen igazatok van. (Bár ki tudja, gyakran a gazdasági reformok miatt előbb-utóbb politikai reformok is végbemehetnek...)
2011. júl. 10. 17:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!