Ha ma lenne a választás, te kit választanál? Szerinted van olyan párt ami még szavahihető?
Jelenleg egyik sem, de a Fidesz a legkártékonyabb. Tönkre tette a jogrendszert,nincs határozott programja,csak ötletel. Növeli az államadósságot ( egykulcsos adó, kínai hitelek),semmivel sem jobb a gazdaság,mint az elmúlt 20 évben.
Nem vagyok szoci,de tudok józanul gondolkodni.
ma 10:29
Józanul igaz? Fogadok, hogy utána sem néztél mit takar az egykulcsos adó és a "kínai hitel".
Jellemző, hogy aki a Fideszt írta, mind le lett pontozva.
Kíváncsi vagyok, hogyan gondolhatja bárki azt magáról, hogy értelmes ember, ha még azt sem képes felfogni, hogy a hasznos-nem hasznos fogalmak nem azonosak a tetszik-nem tetszik, vagy éppen az egyetértek-nem értek egyet fogalmakkal...?
Olvastam a kérdező kommentjét. Kicsit bárgyú.
Én arra a pártra szavazok ami a legjobban összeegyeztethető az érdekeimmel. Ez a vallásos párhuzam elmélet nagyon nem fogott meg. (viszont a jegyezdmeg.hu első látásra tetszik.)
Én is igazat adok a kérdezőnek.
Az úgynevezett demokrácia a legnagyobb átverés a emberiség történetében. Csak arra jó hogy megossza az embereket. Mi értelme annak, hogy az egyik fideszes,másik szoci, harmadik liberális, negyedik jobbikos.
Jobboldal-baloldal tök ugyanaz, csak az egyik azt állítja magáról, hogy érdekli a nemzet sorsa. Kár, hogy az emberek nagy része ezt jól bekajálta. Az országunk még soha nem volt ekkora szarban mint a '90-es évek óta. Jó lenne már felébredni és nem az álmagyar politikusoktól várni a megváltást. Ja és hinni. Az se lenne rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!