Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek az olyan...

Mi a véleményetek az olyan kommentelőkkel kapcsolatban, akik nem érvelnek vagy válaszolnak az álltalad leírtakra, hanem egyből és kizárólag személyeskednek?

Figyelt kérdés
2011. jún. 23. 12:59
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
80%
Szánalmas. Főleg az LMP-sek meg a trianon fanok ilyenek hiába írsz le 50-szer valamit még mindig ugyan azt a hülyeséget nyomatják.
2011. jún. 23. 13:04
 2/12 anonim ***** válasza:
48%
Tanulatlan prolik vagy tizenéves nagyokosok.
2011. jún. 23. 13:16
 3/12 A kérdező kommentje:

Kezdeményezni kellene a moderátoroknál, hogy az ilyeneket zárják ki!

Aláirást kérek.

Szignó =

zárják ki

ne zárják ki

2011. jún. 23. 13:24
 4/12 anonim ***** válasza:
17%

"Főleg az LMP-sek "

Miért pont ők?

2011. jún. 23. 13:25
 5/12 anonim ***** válasza:
27%
Én egy LMP-ssel nem találkoztam még ezen az oldalon.
2011. jún. 23. 13:28
 6/12 anonim ***** válasza:
68%
Lehet hogy tagadják de a gondolkodásmódjuk, világnézetük lmp-s.
2011. jún. 23. 13:56
 7/12 anonim ***** válasza:
Addig mindenki mer személyeskedni, amíg be nem tolnak egy öklöt a képébe. Mivel itt a neten erre nincs esély, ezért mindenki bátor. Meg kellene nézni, kinek lenne nagy szája akkor, ha személyivel lehetne csak ide regisztrálni, lecsökkenne a tökös legények száma.
2011. jún. 23. 14:13
 8/12 anonim ***** válasza:
39%
Kíváncsiságból felnéztem, mi a téma, és pont egy megfelelő kérdést találtam. Régebben Dubiis Libertas néven fordultam elő az oldalon, és pont ezért szoktam el, mert hatelemis prolikkal kellett minden nap vitatkoznom gazdasági axiómákról. A legirritálóbbak a hívők tudnak lenni, egy fazonnak huszonöten bizonygattuk, hogy egy bizonyos jövedelem alatt csökkenni fog a bér az új adórendszerrel de nem hogy nem hitte el, hanem elfogadni sem volt hajlandó az állításainkat ( megjegyzem, én támogatom az egykulcsost). Ennél gyakoribb a simán buta indulatproli, aki tudja, hogy nettó nyolcvannál többet sose fog keresni, haragszik a világra, és látványos műveletlenségét azzal kompenzálja, hogy aki nem ért egyet vele, azt lehazaárulózza. De a neten kívül sem jobb a helyzet.
2011. jún. 23. 14:31
 9/12 anonim ***** válasza:
44%
Engem néha jobban érdekel a szociológiai és pszichológiai háttere a kérdezőnek, mint maga a kérdés. Ezért bizonyos keresztkérdésekkel, vagy kommentekkel ki lehet ugrasztani a nyulat a bokorból. Téged, ha jól sejtem a lepiásozás bántott meg egy előző kérdésben és most demokratikus úton, szavazással próbálsz elégtételt venni.:)
2011. jún. 23. 15:03
 10/12 anonim ***** válasza:
csökkent Iq-jú egyének akik nem tudnak érvelni ráadásul nincs vitakultúrájuk.
2011. jún. 23. 15:12
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!