Mi a véleményetek az olyan kommentelőkkel kapcsolatban, akik nem érvelnek vagy válaszolnak az álltalad leírtakra, hanem egyből és kizárólag személyeskednek?
Figyelt kérdés
2011. jún. 23. 12:59
1/12 anonim válasza:
Szánalmas. Főleg az LMP-sek meg a trianon fanok ilyenek hiába írsz le 50-szer valamit még mindig ugyan azt a hülyeséget nyomatják.
2/12 anonim válasza:
Tanulatlan prolik vagy tizenéves nagyokosok.
3/12 A kérdező kommentje:
Kezdeményezni kellene a moderátoroknál, hogy az ilyeneket zárják ki!
Aláirást kérek.
Szignó =
zárják ki
ne zárják ki
2011. jún. 23. 13:24
4/12 anonim válasza:
"Főleg az LMP-sek "
Miért pont ők?
5/12 anonim válasza:
Én egy LMP-ssel nem találkoztam még ezen az oldalon.
6/12 anonim válasza:
Lehet hogy tagadják de a gondolkodásmódjuk, világnézetük lmp-s.
7/12 anonim válasza:
Addig mindenki mer személyeskedni, amíg be nem tolnak egy öklöt a képébe. Mivel itt a neten erre nincs esély, ezért mindenki bátor. Meg kellene nézni, kinek lenne nagy szája akkor, ha személyivel lehetne csak ide regisztrálni, lecsökkenne a tökös legények száma.
8/12 anonim válasza:
Kíváncsiságból felnéztem, mi a téma, és pont egy megfelelő kérdést találtam. Régebben Dubiis Libertas néven fordultam elő az oldalon, és pont ezért szoktam el, mert hatelemis prolikkal kellett minden nap vitatkoznom gazdasági axiómákról. A legirritálóbbak a hívők tudnak lenni, egy fazonnak huszonöten bizonygattuk, hogy egy bizonyos jövedelem alatt csökkenni fog a bér az új adórendszerrel de nem hogy nem hitte el, hanem elfogadni sem volt hajlandó az állításainkat ( megjegyzem, én támogatom az egykulcsost). Ennél gyakoribb a simán buta indulatproli, aki tudja, hogy nettó nyolcvannál többet sose fog keresni, haragszik a világra, és látványos műveletlenségét azzal kompenzálja, hogy aki nem ért egyet vele, azt lehazaárulózza. De a neten kívül sem jobb a helyzet.
9/12 anonim válasza:
Engem néha jobban érdekel a szociológiai és pszichológiai háttere a kérdezőnek, mint maga a kérdés. Ezért bizonyos keresztkérdésekkel, vagy kommentekkel ki lehet ugrasztani a nyulat a bokorból. Téged, ha jól sejtem a lepiásozás bántott meg egy előző kérdésben és most demokratikus úton, szavazással próbálsz elégtételt venni.:)
10/12 anonim válasza:
csökkent Iq-jú egyének akik nem tudnak érvelni ráadásul nincs vitakultúrájuk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!