Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért majmoljuk a nyugatiakat?

Miért majmoljuk a nyugatiakat?

Figyelt kérdés
Már ilyen fiatalon azt vettem észre,hogy egyre jobban "majmoljuk" a nyugati országokat valamint az USA-t. Pl: egy szórakozóhelynek az a neve,hogy "Home" ami ugye egy angol szó.De nem csak ez,szinte mindenhol angol nevek,címek stb.vannak.Mégis hol látsz Angliában vagy az USA-ban magyar neveket,feliratokat?? lehet,hogy hülyeség amit mondok és le lehet hurrogni amiért ezt mondom meg,hogy ilyen fiatalon ne szólaljak meg de szerintem ez így van! Előre is köszi a válaszokat. :) 14/L
2011. jún. 22. 20:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

"a nyugati országokat valamint az USA-t"

Elég fiatal lehetsz. USA az nyugati vagy keleti ország?

2011. jún. 23. 13:10
 12/15 anonim ***** válasza:
75%

"Eljegyzéskor karikagyűrűk helyett a nőnek egy kövesgyűrű."

A karikagyűrűt is úgy vettük át. Ugyanúgy mint a karácsonyfát. Ezeket se Magyarországon használták először, hanem más országokban. Ezek megtetszettek ezért átvették.

A gyűrű egyiptomi. A Kfa pedig Skandináv. És mégis hogy hozzászoktunk ezekhez.

Most amik jönnek új dolgok 100 év múlva hétköznapi lesz.

2011. jún. 23. 13:16
 13/15 A kérdező kommentje:
jaaj most ezért le kell szólni igaz?? -.-" és egyébként is nem úgy gondoltam hanem a nyugati országokat VALAMINT AZ USA-t ha tudnál olvasni.-.-" és köszi az eddigi válaszokat :))
2011. jún. 23. 19:16
 14/15 anonim ***** válasza:

" a nyugati országokat VALAMINT AZ USA-t ha tudnál olvasni."

De tudok olvasni.

Azt írtad a nyugati országokat. Nyugati országokba beletartozik az USA is. Ha azt írtad volna, hogy nyugat európát valamint az USA-t akkor lenne értelme. De így 2X vesszük bele az USA-t.

2011. jún. 23. 19:42
 15/15 A kérdező kommentje:
jó... de a kérdésre válaszolj! ;)
2011. jún. 24. 20:02
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!