Melyik párt szavazói a legintelligensebbek?
Persze ide mindenki legszívesebben a saját pártját mondaná, de véleményre, hanem objektív felmérésre vagyok kíváncsi, ha létezik ilyen.
Pl X párt szavazóinak átlagos intelligenciája 105, míg Y-é csak 95.
Gondoltam, hogy ez lesz belőle, a másik lehülyézése. Kéretik mellőzni. Amúgy én is úgy gondolom, hogy legtöbb esze a pártot nem választóknak van. A sorrend, ahogy én tippelem:
1. nem szavazók
2. LMP
3. Fidesz
4. Jobbik
5. MSZP
Viszont ha a Kétfarkú Kutyapártot belevesszük, ahogy az egyik válaszadó említette, valszeg ők vennék át az első helyet. :) A humorhoz intelligencia kell.
A műveltség és az intelligencia között nem az az összefüggés áll fenn, mint amit sokan szeretnének hinni.
"Intelligencia = műveltség?" rész.
Az IQ semmit nem ér. Lehet 150-es IQ-d ha mellette egy rôhadék vagy.
(Létezik még az EQ és az SQ, bár nem tudom hogy az IQ-val együtt ezeknek mennyi hasznát lehet venni az ilyen jellgű összehasonlításokban.)
"ma 21:17, aha, tehát diploma = IQ teszt magasabb pontszámmal? Remélem ezt nem gondolod komolyan:)"
gratulálok, már megint nem sikerült értelmezni az olvasottakat.
Nem az írtam, hogy =, hanem hogy tendenciákat nézve van korreláció.
Gyengébbek kedvéért tehát, attól még, hogy valaki diplomás vagy értelmiségi, nem feltétlenül lesz magasabb az IQja, de ha véletlenül választok a diplomás értelmiségiek közül valakit, meg mondjuk a fizikai munkások közül valakit, akkor várhatóan az előbbi fog magasabb pontszámot elérni egy ilyen teszten. Tehát ha veszek mondjuk 50.000 diplomást meg értelmiségit, meg 50.000 nem azt, akkor az IQ átlag statisztikailag már elég jól várhatóan az előzőeknél lesz magasabb.
Egyéb értetlenkedés vagy most már inkább megtanulunk értve olvasni?
Az MOMP.
(Magyar Otthon Maradók Pártja)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!