Bírjátok a Jobbik ellenes beszólásokat, ugye?
"Akkor te menj vissza Indiába."
Magyar vagyok, nem cigány, ez az én hazám is, és nem tetszik.
"Magyar vagyok, nem cigány, ez az én hazám is, és nem tetszik."
Azért költözz Indiába. Ott majd szeretheted őket.
ma 11:24
Te pedig költözz a Marsra, a ennyire nem vagy képes elviselni embertársaidat.
Nem feltétlenül hülyék vannak a jobbik körül. En inkább ugy mondanám, alkalmatlan luzerek akik most boldopgan lengetik a zászlót a jobbiknak.
Az sem fog segiteni rajtuk ha gyöz a jobbik. Az alkalmatlanok definiciója pont a név, ALKALMATLAN bármire! Szépen pár képviselö elgyalogol mellettük, ök meg lesnek ki a lúzer fejükböl, hogy miva????
Tegnap elött a MIEP-nek lengették a zászlót, most a Jobbik a vélt megváltás. Egyik sem. Amint hatalomra kerül a Zagyvafélék hatalom közelébe sem kerülenek a semmihez értésükkel. Majd alakit egy uj pártot és a lúzerek nekik lengetik a zászlót.
Irtad "mszp-re 50-70 éves gulyáskommunisták szavaznak"
Nagyon fiatal lehetsz, hogy ezt irod!
50-21 = 29 év ennyi volt 1990-ben. Fidesz nemzedék!
70-21 = 49 év ennyi volt 1990-ben MDF nemzedék
Akikröl beszélsz az a 80 évesek
80 - 21 = 59 év --> MSZMP nemzedék
Például azért kötnek bele, a Jobbikosok helyesírásába, mert olyan nagyon nagyra vannak magukkal, hogy ők aztán haj de nagy magyarok.
Mégis, a legelemibb szabályokat nem ismerik.
A hazaszeretet ne abban merüljön ki, hogy hőbörgünk, zsidózunk, cigányozunk, és folyamatosan azt írogatjuk hogy MAGYAROK meg NAGY-magyarország.
Miközben, magyarok kisbetű, olyan hogy Nagy-Magyarország nincs, és az országnév meg nagybetű.
Erre példákat csak úgy ötszázszor láttam, csak itt ezen az oldalon.
ma 10:58
Na megjelent a mi kis turbólibsink is akinek nincs jobb dolga mint az egyetlen magyar érdekeket képviselő párt lejáratása.
"Mi az, hogy revízió?" Hát ez az úgy látom magával a szó jelentésével se vagy tisztában hiszen a revízió felülvizsgálatot jelent. Vona Gábor de még egyetlen Jobbikos sem mondta hogy holnap induljunk meg a románok, szerbek, szlovákok ellen szerint az természetes egy magyar embertől hogy a Trianon előtti határokat akarja visszaállítani.
"Cigánybűnözés? pff... " Szerintem inkább elgondolkodtató az hogy a cigányság 700 év alatt sem tudott beilleszkedni a társadalomba. Nekem és a Jobbiknak sem faji problémánk van a cigányokkal hanem inkább az hogy ők büntetlenül gyilkolhatnak, lophatnak, de ha egy magyar ölt cigányt akkor egyből megy a gonosz rasszista magyarozás!
"Aztán ott van még amit én csak "jobbik kultusz"nak hívok. Hun elmélet, szkíták... " Azért mégiscsak több bizonyíték van erre mint a finnugor baromságra (a finnek már rég úgy tanítják hogy nem a rokonaink) csak nekünk kell mindig meghunyászkodnunk mert magyarok vagyunk ugye?
Külföldön elismert tudósok állítják a szittya-hun elméletet utána lehet nézni.
"piszkálják a románokat és szlovákokat a dákoromán és morva elmélet miatt," Szerintem a románokon kívül mindenki tudja hogy nekik semmi közük a rómaiakhoz inkább az albán kecskepásztorok között kel keresni az ősöket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!