Vállalkozók. Ha a kormány intézkedései miatt el kell bocsájtanotok valamennyi alkalmazottat, akkor a mérlegelésnél, hogy kik legyenek azok, szerepet játszhat az, hogy valaki pl. harsány fideszes volt?
Figyelt kérdés
2011. jún. 21. 21:19
11/18 anonim válasza:
"Egy 5 fős kis vállalkozásnál meg pláne nem, ahol a vezető havi két milliót, a dolgozók pedig max. 100 ezret kapnak kézbe."
Ez azért nem igaz. Nekem is van rokonom aki 4 embert alkalmaz. A vezető úgy 50 ezerrel keres többet.
12/18 anonim válasza:
Majd leírom privátban, de nem most, mert a végén nem tudok reggel felkelni. Ott majd beszámolok neked arról az öt fős vállalkozásról is, amit nem akarsz igazán elhinni. Persze csak név nélkül és a lényeget róluk.
15/18 anonim válasza:
Azt hiszem ha ennyi lenne a segélyed nem dolgoznál többet. Este megy majd a privi. Persze nem neked, utolsó.
16/18 anonim válasza:
Hehe :) Azert furcsa hogy te otthon maradtal kolopele, en Nemetorszagban talalkoztam osszel egy magyar feltalaloval, akinek volt bejegyzett szabadalma, de senki nem adott neki lovet a gyartashoz. Aztan kulfoldon keresett szponzorokat, es gondolhatod, hogy nem is otthon fogjak ezt a cuccot gyartani.
17/18 anonim válasza:
Nem akar mindenki kimenni külföldre ha nincs rászorulva. Ennyi. Engem ideköt minden, és itt is megtaláltam bőven a számításomat.
18/18 anonim válasza:
Szerintem elsősorban az öregeket kell elküldeni, mert azok elenyésző lények, a jövő a fiataloké, (fiatal demokraták szövetsége), másrészről a családtalanokat, akik nem képesek a faj szaporítására, ne csak azt gondold meg, hogy kinek mennyit adsz, hanem azt is hogy MIÉRT ÉS MIRE !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!